20:29, pon, 8. Jul

FOTO: V Mariboru se je odprl prvi IKEA studio v državi





V soboto, 15. oktobra, je v Mariboru svoja vrata odprl prvi Studio za načrtovanje IKEA v Sloveniji. Odprtje nove poslovalnice je naslednji korak k uresničevanju poslovnih ciljev podjetja IKEA, ki želi svoje rešitve in storitve narediti še bolj dostopne mnogim ljudem v Sloveniji.

Studio za načrtovanje IKEA je prvi tovrstni studio v Sloveniji. Obiskovalcem nudi celotno izkušnjo IKEA in strokovno podporo pri načrtovanju, organizaciji in opremi najpomembnejših prostorov v njihovih domovih: dnevne sobe, kuhinje, spalnice in kopalnice. Studio služi tudi kot razstavni prostor, kjer lahko kupci v razstavljenih pohištvenih rešitvah poiščejo navdih in naročijo vse izdelke iz ponudbe podjetja IKEA v Sloveniji.

Prvi Studio za načrtovanje IKEA v državi

»Nova pridobitev podjetja IKEA je prostor, kjer se lahko naši kupci v bližini svojega doma ali službe udobno prepustijo navdihu. Upamo, da se bomo s podporo naših strokovnjakov pri načrtovanju domov odzvali na vse individualne potrebe kupcev in jim pomagali ustvariti še boljše življenje doma. Podjetje IKEA je v Mariboru prisotno od odprtja našega prvega prevzemnega mesta v letu 2021. Verjamemo, da je prestolnica Štajerske idealna lokacija tudi za prvi Studio za načrtovanje IKEA v državi, « pravi Cas Lachaert, vodja trga IKEA Slovenija.

Nova poslovalnica se nahaja na naslovu Na Poljanah 18 v Ikona centru Maribor, nasproti že obstoječega prevzemnega mesta IKEA. Odprta bo vsak dan od ponedeljka do sobote med 12. in 20. uro. Oktobra bodo obiskovalci lahko celotno storitev izkoristili brez predhodnega naročila. Po začetnem obdobju pa se kupcem priporoča predhodno najavo, saj lahko svetovanje traja tudi do ene ure. Do konca leta bo svetovanje pri opremi doma za obiskovalce brezplačno.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.