09:16, tor, 30. Apr

Otrok brcnil mačka, njegova mama pa: “Nora učiteljica je poskusila vzgajat moje otroke”





Na družbenih omrežjih je zaokrožil zapis, ki je bil objavljen na forum.over.net.

Zadeva zapisa se glasi: “Nora učiteljica je poskusla vzgajat moje otroke.” Zagotovo zapis, ki vzbudi pozornost in radovednost, za kaj pravzaprav gre.

Objavo objavljamo v celoti, nelektorirano. “Otrok je namreč na sprehodu brcnil mačka, pa ga je učiteljica v pričo drugih okregala da se to pa res ne sme delat in bla bla bla. Učitelji naj učijo, ne pa da vzgajajo, to naj prepustijo nam, bomo že po svoje naredili. maček je itak tako narejen da preživi nevem kakšne padce, kaj mu bo ena brca naredila, otroku pa je lahko povzročena trajna psihološka škoda s strani nore učiteljice!!!”

Oglasili so se bralci, eden izmed njih je zapisal: “Avtorica, ponovno preberi svoj post! Če ni provokacija, potem si eden izmed tistih staršev, ki delajo problem v šolstvu.”

“Starši vpijejo, da je šola “vzgojna inštitucija” in ji prepuščajo vzgojo, obenem pa ne priznavajo nobene, še tako neznatne sankcije za neželeno obnašanje. Pri čemer pošiljajo v šolo podivjane prvošolce, ki jim v celem življenju še nihče ni rekel “ne” in so jim iz gole lenobe enostavno pustili, da so delali kar so hoteli, potem naj pa šola to v red spravlja,” pa je dodala druge.

“Če starši ne zmorejo otroku vcepiti, kaj je prav in kaj narobe, mu mora kdo drug razširiti obzorja. Avtorica morda želi povedati, da bi ji bilo v veselje in čisto normalno, ko bi ji iz čistega miru nekdo enkrat faj oklufotal. Ker bi klofuto pač preživela,” se glasi eden izmed komentarjev.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.