17:39, pet, 17. Maj

Acun Ilicali za Sportklub: “Po raziskovanju, kateri klub je v Sloveniji najprimernejši za nas, smo se odločili, da je ta klub Maribor”





Sportklub je danes objavil intervju z nogometnim vlagateljem, ki prihaja v NK Maribor – medijski mogotec Acun Ilıcalı prihaja iz Turčije in že ima nogometne izkušnje .

“Po raziskovanju, kateri klub je v Sloveniji najprimernejši za nas, smo se odločili, da je ta klub Maribor. V Mariboru sem bil prejšnji teden, zelo všeč mi je mesto, zelo všeč mi je stadion in zelo so mi všeč ljudje, ki vodijo klub,” so sinoči na televiziji Sportklub v oddaji Pod prečko razkrili besede Acuna Ilicalija.

Turek je dodal: “Spoštujem tudi ostale klube, Mura je zelo uspešna, Olimpija je veliko ime v Evropi, ampak takšen je tudi Maribor. Na koncu se moraš odločiti, dva meseca smo iskali in razmišljali, zdaj pa mislim, da smo z ekipo odločeni, da je to pravi projekt, z odličnimi navijači, odličnimi ljudmi in odličnim mestom.”

Kaj čaka moštvo NK Maribora? 

V tem trenutku podrobnosti sodelovanja še niso znane, a pričakovati je, da je le še vprašanje časa, kdaj bosta obe vpleteni strani javnosti pojasnili tudi to. Vprašanj je brez dvoma kar nekaj, navsezadnje je še kako pomembno tudi, kaj prihod novega poslovnega partnerja pomeni za zdajšnje vodstvo kluba, za direktorja Bojana Bana, za športnega direktorja Marka Šulerja … Ter seveda za nogometaše.

Dele pogovora z Acunom Ilicalijem si lahko ogledate spodaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.