23:01, ned, 3. Mar

Športnik mesta Maribor

Lukna.
Ponedeljek ob 20.00.
Všečno, zelo všečno je bilo to.
Prireditev je bila prijetna, zanimiva, pestra in predvsem za nekatere športnike veliko presenečenje.
Ste zamudili kako sta nas zabavala Klemen Kosi in 6pack Čukur?Ste zamudili, kako je Urh Kastelic prejel svojo zasluženo medaljo s svetovnega prvenstva?
Da ne govorim o čudovitih učencih osnovnih šol, neverjetnih invalidih, ki so med najboljšimi na svetu in nas vedno znova učijo kako za njih ni ovir in se ne pustijo ujeti v ovire.
Kako imamo toliko posebnih športnikov. Od veslanja, tenisa, pa vse do raznih borilnih športov.
Naši smučarji so posebna zgodba. Ne samo, da je en prišel še v glasbene vode. Na vrhu našega mesta sta Ilka Štuhec in Boštjan Kline.
Odbojkarice so v vseh letih zgodba za zgodovino.kline mojca
Naši vijol’čni bojevniki pa so zraven posebne pesmi dobili še eno ekipno nagrado.
Vsi, ampak vsi popolnoma zasluženo.
Ja, eni so skakali preko ograje, da so lahko prihiteli po nagrado, ene so presenetili z družino, eni pa so prišli malo iz zadnjih vrst.
A na koncu so se na odru zvrstili mladi glasbeniki, legendarni mariborski športniki in na odru so stali vsi, ki našemu mestu dali in dajejo toliko veselja, toliko ljubezni do športa. Idoli številnih mladih in aplavz vseh nas. Pa še Filip se nam je oglasil.
Vsi, ki smo prišli, smo iskreno ploskali prav vsem. In če kaj, sem bila ta večer ponosna. Da sem Mariborčanka in da tega ne bi zamenjala za nič na svetu. In ja, bodimo ponosni na vse kar imamo, kar še pride in bodimo z našimi športniki tudi takrat, ko morda ne bodo najboljši. Kajti naši so in svoje srce puščajo v svojih zgodbah.

Zaploskajte še vi.

MalaMo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *