19:57, sre, 12. Jun

Eden najbolj znanih odvetnikov: Trupla Danke ne bodo našli. Je krivo vmešavanje politike?

“Borivoje Borović, eden najbolj znanih srbskih odvetnikov, je izjavil, da trupla male Danke Ilić iz Bora, ki je izginila 26. marca, ne bodo nikoli našli. Dejal je, da je policija pod pritiski politične oblasti preiskavo vodila “površno in neprofesionalno”,” navaja Metropolitan.

Dodal je, da je policija s tem, ko je preiskavo vodila javno, zadevo pokvarila. “Narobe je tudi, da so javnosti in obtoženim povedali, da je za to kaznivo dejanje prepovedana dosmrtna ječa. Nato je eden od osumljencev umrl na policijski postaji, verjetno zaradi mučenja. Zdaj lahko vsak obtoženec, ki je preživel, trdi, da je bil zaradi policijskih pritiskov prisiljen dati izjavo,” je za agencijo Beta dejal odvetnik.

V nadaljevanju povzemajo še, da če v vozilu ne bodo našli sledi DNK Danke, to pomeni, da so vsi dokazi kontaminirani s strani politike, ki si je želela čim prejšnjega uspešnega zaključka preiskave.

Misli, da Trupla Danke ne bodo našli in da bodo preiskavo prekinili. Ob koncu je še dejal, da ne gre za osamljen primer, ko zaradi vmešavanja politike policija ni uspela rešiti primera.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.