14:04, tor, 30. Apr

19. konferenca OTS2014





Tudi letos se bo v Mariboru odvila že 19. konferenca OTS2014 – Sodobne tehnologije in storitve. Dvodnevni dogodek bo potekal 17. in 18. junija 2014, v prostorih Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Univerze v Mariboru.

image002

Pametne naprave in predmeti, mobilne storitve v oblakih, uporaba sodobnih tehnologij, okolja za razvoj in učenje, storitvene aplikacije in arhitekture ter upravljanje podatkov je le del množice aktualnih tematik letošnje konference OTS. Svoje izkušnje in znanja iz omenjenih področij bo poslušalcem predstavilo več kot 40 IT strokovnjakov. Predstavili bodo številne nove smernice, orodja in dobre prakse na področju IT in uporabo le-teh v realnih industrijskih okoljih. Udeleženci bodo lahko svoje znanje izpopolnili tudi na treh delavnicah, ki bodo potekale v okviru konference. Obravnavale bodo tematike s področja ogrodja AngularJS, NoSQL baz in ogrodja ASP.NET Web API.

Organizatorji obljubljajo pester dogodek na katerem bodo predstavljena številna nova znanja in izmenjane številne praktične izkušnje, poskrbeli pa bodo tudi za zanimivo in pestro družabno srečanje.

KAJ?
19. konferenca OTS2014 – Sodobne tehnologije in storitve.

KJE?
V Mariboru, na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, Smetanova ulica 17, 2000 Maribor.

KDAJ?
17. in 18. junij 2014.

ZAKAJ?
· Ker boste imeli možnost prisluhniti več kot 40-im IT strokovnjakom.

· Ker vas zanimajo aktualne teme s področja sodobnih tehnologij in storitev, kot so pametne naprave in predmeti, mobilne storitve v oblakih, uporaba sodobnih tehnologij, okolja za razvoj in učenje, storitvene aplikacije in arhitekture ter upravljanje podatkov.

· Ker boste imeli možnost brezplačne udeležbe na aktualnih delavnicah:

o AngularJS – več kot samo JavaScript,

o Hramba in obdelava velikih količin podatkov s pomočjo produktov »NoSql«,

o Razvoj spletnih programskih vmesnikov z uporabo ogrodja ASP.NET Web API.

· Ker boste imeli možnost neformalnega druženja na družabnem dogodku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.