18:17, pon, 29. Apr

2. Športno-rekreativno srečanje invalidov Maribora





V športnem centru Fontana v Mariboru so se včeraj, drugo leto zapored, zbrali člani številnih društev, ki so se udeležili športno-rekreativnega srečanja invalidov Maribora. Dan je bil poln smeha, prijetnih pogovorov in družabnih iger.

sportno srecanje invalidov 2

Na celodnevnem dogodku se je ob igrah družilo približno 150 ljudi. Pomerili so se v raznoraznih športnih disciplinah, med katerimi so bile očitno najbolj atraktivne balinanje, vleka vrvi in pikado, nekateri pa so se veselili kartanja in tombole. Člani različnih društev so nam zaupali, da so izjemno veseli tako lepega dne: “v prijetni družbi smo”, “odlično vreme je”, “fajn se imamo”, so govorili, posebej pa so se razveselili nagrad, ki so si jih priborili na igrah in srečelovu.

sportno srecanje invalidov 3

Aleksander Trnjar, predsednik Zveze društev za šport mladih invalidov in rekreacijo invalidov Slovenije je povedal, da je zelo zadovoljen z organizacijo dogodka in z udeležbo. Posebej pa je izpostavil željo, da bi športne igre invalidov postale tradicionalne. Prepričan je namreč, da “ni večje sreče kot pa videti nasmeh na ljudeh“.
Podrobnosti v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.