19:17, ned, 28. Apr

20 – letnica podjetja Soven s humanitarno noto





Te dni v podjetju Soven v Selnici ob Dravi poteka 5. mednarodni festival polstenja – filcanja, ter dnevi odprtih vrat. Ob tej priložnosti bodo obeležili tudo 20. obletnico podjetja, ki bo humanitarne narave.

dan odrptih vrat v soven (15)

Od danes 12. maja do sobote 14. maja, se v podjetju Soven vrsti že 5, mednarodni festival polstenja – filcanja. V petek, 13. maja bodo priredili tudi Dan odprtih vrat, ki bo od 14:00 do 18:00 z druženjem ob kavi in kozarču. Še posebej tokrat pa je dogajanje prepleteno z praznovanjem 20. letnice predelave slovenske volne v Selnici o Dravi.
Ob 5. mednarodnem festivalu filcanja boste lahko spremlali spremljajoče dogodke:
– od danes 12. maja ob 16:30 bodo z vami TINA IN METKA IZ ODDAJE VRTIČKANJE,
– jutri, 13. maja popoldan pa vas vabijo na druženje ob kavi in pijači,
– v soboto ob 9:00 boste lahko deležni Zelemnjave, z vami pa bo Miša Pušenjak, strokovnjakinja za zelenjavarstvo.

Po besedah direktorice Marije Srblin bodo 20. letnico obeležili z humanitarno noto. “V podjetju Soven smo se odpovedali slovesnemu praznovanju 20. obletnice, v dobro pomoči potrebnim družinam. Podarili bomo 20 volnenih, celoletnih odej v skupni vrednosti 2.920,00 EUR,” je povedala Srblinova. Ob tem naproša vse, ki poznate družino ali osebo, ki bi jim odeja prišla prav, da jim sporočite, najkasneje do 30. maja, v pisni obliki na elektronski naslov soven1@siol.net.

Podrobnosti lahko spremljate na njihovi spletni strani.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.