06:07, sre, 15. Maj

22-letnico zabodel poročen zalezovalec





Včeraj, 11. oktobra, smo poročali o kar dveh napadih. Prvi se je zgodil v Postojni, kjer je moški zabodel 22-letnico, kasneje pa še na območju PP Ruše, kjer je 29-letnik domnevno zabodel svojo taščo.

Mimoidoči so ji pomagali po svojih močeh

Slovenske Novice poročajo, da so krajani nekaj po pol sedmi zjutraj zaslišali kričanje na pomoč. Na tleh je vsa v krvi ležala 22-letna Vanja Zgonec. Po njihovih informacijah je bila še pri zavesti, ženska pa je poklicala na pomoč, mimoidoči so ji poskušali pomagati po svojih močeh.

Opišejo jo kot prijazno punco, ki je pred desetimi leti prišla v Slovenijo iz Bosne in Hercegovine. V Sloveniji se je tudi poročila, in, kot zapišejo v nadaljevanju v Slovenskih novicah, bila srečno poročena. Uspelo jim je izvedeti, da je moški, ki je delal in živel v Sloveniji, Vanjo že nekaj časa zalezoval.

Po njihovih informacijah naj bi bil vanjo popolnoma zaljubljen, čeprav je bil sam poročen. Vanja naj bi mu jasno dala vedeti, da z njim ne želi ničesar. Po dogodku se je usedel v avtomobil in odpeljal.

Prepir med 29-letnikom in mamo njegovega dekleta

V okolici Maribora, natančneje na območju PP Ruše pa je 29-letnik, ki naj bi bil iz Zgornjega Lehna na Pohorju, poiskal svojo 49-letno nesojeno taščo. Slovenske novice poročajo, da naj bi se med njima vnem prepir, 29-letnik pa je pograbil nož in jo večkrat zabodel.

Po dejanju je pobegnil, iskali so ga s policijskim helikopterjem. Zbrala je še toliko moči, da je poklicala reševalce. Hudo poškodovano so jo prepeljali v UKC Maribor. Domačini so povedali, da je imel osumljenec hude psihične težave, zdravljenje naj bi odklanjal.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.