04:23, tor, 30. Apr

Humanitarni koncert v Mariboru





Vljudno vabljeni na dogodek, ki se bo zgodil 31.5.ob 20h v Festivalni dvorani LENT pod okriljem in organizaciji podjetja Bodiboljši d.o.o. in podjetja Tri-ceps d.o.o.kot edino humanitarno društvo pa bo
sodelovala pri tem dogodku Nilu od srca do srca… Namen prireditve je pomoč ljudem,ko so ostali brez vsega v BIH, Srbij in na Hrvaškem ob teh zadnjih poplavah.

Zajeta slika

POPLAVE 2014 so v Bosni, Srbiji in na Hrvaškem pustile za seboj katastrofalne posledice, številni so ostali dobesedno brez vsega, in sedaj je nastopil trenutek, ko jim skupaj lahko z sredstvi vsaj deloma pomagamo.

Verjetno si ne znate niti predstavljati, kakšno opustošenje in tragedije so pustile za seboj poplave v Bosni, Srbiji in na Hrvaškem. Pomislite, kako bi se počutili vi ob takšnih trenutkih, kako bi razmišljali, česa bi bili najbolj veseli in kaj bi si vi ob takšnih trenutkih zaželeli.

Vsi vemo, da bodo ti ljudje še dolgo trpeli za travmami in da si ne bodo še zelo hitro opomogli, sanacije bodo trajale in trajale… Za nekatere, ki pa so tam izgubili življenja ali pa so življenja izgubili njihovi najdražji pa je ta trenutek še najtežje.

Vse kar si zgradiš skozi življenje izgine v nekaj urah in za seboj pusti opustošenje.

BeBetterTEAM bo skupaj z vsemi, ki imajo srce in dušo poskušal vsaj malce pomagati, omiliti situacijo in odpreti oči, da “za dežjem vedno posije sonce”.

Ker so pri prevozih podpore in pomoči težave na mejah, se bodo direktno povezali z organizacijami v teh državah in tako omogočili direktno izvedbo nakupov in dobave stvari, ki jih dejansko ljudje tam trenutno tudi najbolj potrebujejo. Na ta način bodo zagotovo prejeli direktno potrebno pomoč, saj lokalne organizacije namreč dnevno tudi sledijo nastali situaciji, tako bomo zagotovili pomoč direktno kar s prve roke.

Bodimo mi drugačni od tistih, ki se obrnejo stran in imajo veliko za povedati, pokažimo z dejanji, da smo “LJUDJE” z srcem, dušo in čistimi mislimi.

DOBRODELNI DOGODEK/KONCERT bo skozi zabavo zbiral sredstva:
– tistih, ki boste le darovali in se simbolično prijavili ter v opis prijave zapisali, da se ne boste udeležili
– tistih, ki se boste prijavili, darovali od 5€ in navzgor, ter z nami skupaj preživeli noč in izmenjali mnenja
– podjetjem, ki bodo obiskovalcem zagotovila tudi zanimive nagrade in/ali s prijavo podjetja ter donacijo pokazala razumevanje in sočutje.

Vsa zbrana sredstva od vstopnice (obisk dogodka je le darilo za vas) in vseh prispevkov bodo namenjena pomoči prizadetim in pod budnim očesom organizatorja Bodi Boljši d.o.o. preko organizacij, tudi predana “POMOČI POTREBNIM”. Seveda pa bodo zadeve tudi dokumentirali.

Za obiskovalce dogodka pripravljajo tudi nagradno žrebanje, najmočnejše donatorje bomo vsekakor tudi objavili, dogajanje povezano z dogodkom pa lahko redno spremljate tudi na socialnih omrežjih Google+ in Facebook.

Skupaj pomagajmo “POMOČI POTREBNIM” in pokažimo, da smo mi tisti, ki imamo srce in dušo vsaj z minimalno donacijo in delitvijo te informacije tistim ljudem, za katere vemo, da bi ob takšnih trenutkih “VSAKA” pomoč in “VSAK” eur še koko prišel prav. POKAŽIMO SVETU, DA SMO MI DRUGAČNI.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.