01:40, sre, 1. Maj

70 let društva upokojencev Rogoznica





V sklopu mednarodnega dneva starejših je Društvo upokojencev Rogoznica obeležilo 70-letnico društva, ki je bilo ustanovljeno 4. januarja 1953, so zapisali na družbenem omrežju Mestne občine Ptuj.

Druženje, izleti, pikniki, romanja, letovanja, kolesarjenje, športne igre, pomoč starejšim, vse to je vsebina dela društva. Predvsem pa je velika človeška vrednota, ki jih vodi, pomagati sočloveku, ki je potreben pomoči. Predsednik DU Rogoznica Franc Korošak se je zahvalil vsem, ki so skozi vsa leta oblikovali vsebino dela v ČS Rogoznica, z željo, da bi dobro delali tudi v prihodnje.

Za Domom krajanov Rogoznica je nastal medgeneracijski kulturno-rekreacijski center

Društvu je ob jubileju čestitala tudi županja Nuška Gajšek, predsedniku podelila veliko statuo Mestne občine Ptuj, predvsem pa jim je zaželela vse dobro, obilo prijetnih druženj tudi v prihodnje in da bi si znali vzeti čas drug za drugega.

Ob tej priložnosti so svojemu namenu predali projekt participativnega proračuna za leto 2023. Za Domom krajanov Rogoznica je nastal medgeneracijski kulturno-rekreacijski center, ki bo služil starim in mladim, vsem krajanom, sedanjim in bodočim rodovom.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.