18:22, ned, 28. Apr

Aktivne počitnice v Lovrencu na Pohorju





V obdobju poletnih počitnic otrokom v Lovrencu na Pohorju ponujajo organizirano preživljanje prostega časa, ki so ga poimenovali »AKTIVNE POČITNICE«.

Skupaj z lokalnimi društvi, prostovoljci in zavodi bodo izvedli različne delavnice, napišejo na občinski spletni strani in dodajo: “Kjer bomo spoznavali življenje v Lovrencu, se športno udejstvovali, izvedeli kaj počno naša društva in zakaj so pomembna za naš kraj. Seveda bomo tudi kaj dobrega pojedli, obiskali skrite kotičke, predvsem pa se družili in v zabavnem vzdušju preživljali prosti čas.”

Delavnice bodo izvedene med 26. 6. 2023 in 28. 7. 2023.

“Zaradi želje staršev, smo dodali vsebine tudi za tedna med 3. 7. 2023 – 14. 7.. Vse tiste, ki ste prijavnice že oddali vas prosimo, če lahko preverite, če bi želeli, da vaš otrok obiskuje delavnice tudi v dodatnih terminih,” še navedejo.

Zaradi lažje organizacije prosijo, če izpolnjeno prijavnico z izjavo staršev oz. skrbnikov pošljete na elektronski naslov miha.kraner@visitlovrenc.si ali jo oddate v tajništvu Občine Lovrenc na Pohorju, Spodnji trg 8, oz. jo vržete v nabiralnik, ki je nameščen pri zadnjem vhodu v občinske prostore. Prijavnico lahko oddate tudi ob prvem obisku aktivnosti. Udeležbo lahko sporočite še na tel. št.: 031 367 647 – Miha Kraner, kjer izveste vse informacije v zvezi z »Aktivnimi počitnicami«.

Več pa najdete na tej povezavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.