13:17, pet, 3. Maj

Anketa kaže Razpetu 60,5 % glasov





V zadnjih dveh dneh je na spletnem portalu www.lokalec.si potekala anketa: “Koga bi volili, če bi bile danes volitve v občini Ruše?”. Glede na rezultate je najbližje županskemu mestu v občini Ruše Uroš Razpet, ki je prejel 201 glas, kar pomeni 60,5%. Kandidatka Truda Pepelnik je prejela 131 glasov kar pomeni 39,5%.

razpet in truda

Skupno število vseh glasov, zbranih v anketi, je 332. Glasovanje je potekalo tako, da so lahko obiskovalci spletnega portala www.lokalec.si glasovali iz enega IP naslova v 24 urah le enkrat.

Druge novice

Comments

  • M.L.

    9 oktobra, 2014

    Kot kaže je Razpet bolj priljubljen pri generaciji X. Vprašanje je, če bodo ti tudi šli na volišča, ponavadi dolgo spijo.

    Replay
  • Jože

    10 oktobra, 2014

    Srčno upam, da dobimo končno župana, ki je sposoben in operativen.

    Replay
  • Brane

    12 oktobra, 2014

    Resnično upam, da bo izvoljen g. Razpet, čeprav se je proti njemu vsipal plaz nizkotnih očitkov, za katere se sprašujem, kdo jih plasira v javnost. Očitno se skupina ljudi zelo boji, da g. Razpet postane župan.
    Torej g. Razpet, vso srečo, mi vas podpiramo !

    Replay
  • KarkoliRazenZA

    15 oktobra, 2014

    Očitke plasirajo v javnost ljudje, ki poznajo njegov način vladanja z grožnjami in ki vedo, da ni niti najmanj sposoben za župana, o njegovi NEpoštenosti pa itak ni vredno izgubljati besed!
    Upam da je v Rušah dovolj inteligentnih ljudi, ki ne ne bodo pustili zaslepiti od Razpeta in njegove ZA!
    In res je, ogromno nas je, ki se bojimo da postane župan, ker vemo kakšne svinjarije je počel zadnja štiri leta, in si ne želimo da v naslednjih letih Ruše dokončno uniči!

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.