07:42, pet, 3. Maj

Arsenovič: “Verjamem, da bo (v kolikor še ni) gospod Škrinjar prevzel odgovornost in odstopil”





Poročali smo, da je Damijan Škrinjar minuli petek pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo. Na poročanje se je odzval tudi mariborski župan Saša Arsenovič.

“Za dogajanje v zvezi z gospodom Škrinjarjem sem žal, izvedel danes iz medijev. Verjamem, da bo (v kolikor še ni) gospod Škrinjar prevzel odgovornost in odstopil, saj takšno dejanje meče slabo luč tako na druge nadzornike kot tudi na javna podjetja, ki jih je do sedaj uspešno nadziral,” je Saša Arsenovič sporočil preko Eve Lozina, ki je poslala medijem odziv za javnost mariborskega župana.

Za odziv smo zaprosili tudi vse predstavnike svetniških skupin v mestnem svetu MO Maribor, odziv večine še čakamo. Prav tako smo vprašanja naslovili na Damijana Škrinjarja, ko prejmemo odziv, ga objavimo.

Druge novice

Comment

  • Adi Kekec

    1 marca, 2024

    Kazen NK je skregana z zdravim razumom!Kaznovati mnozice zaradi neumnosti posameznika je neodgovornodejanje za vse predstavnike oblasti in za vse organe pregona.Ministri vlade,ki je potrgala vse vajeti oblasti so takoj obtozili mnozico popolnoma nedolznih navijacev,ki so uzivali v kvaliteti nogometa in predvsem obeh akterjev,ki so igrali mocno in predvsem trdo igro,pa zelo fer!Dogodek ne sme spadati.pod rubriko sport,pac pa pod nasilje,kriminal in neodgovornost oblasti in povrsnost organov pregona.Golobova vlada je izgubila vse stike z razumom-kazen takoj,preizkava ni potrebna,saj gre samo za neki Maribor.Politika se je odzvala,da.pove,da neve,zakaj je izvoljena.Vlada je izgubila zaupanje mnozic.Res,da.jih opozicija.ovira,samo vtem.primeru,so pokazali,da so ovire vec.ali manj izgobor za nesposobnost.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.