18:23, pet, 26. Apr

Bel pitbull na domačem dvorišču napadel psičko, lastnica padla na cesto in ga brcala v trebuh





V ponedeljek, 3. maja, je na domačem dvorišču na Studencih bel pitbull napadel psičko Floro. Lastnica je brez slabe vesti odkorakala po ulici.

“Lastnica psa nikakor ni obvladala, padla je na cesto in ga z brcami suvala v trebuh”

Jelka Vrečko, sicer vodja kabineta župana Mestne občine Maribor, je na družabnih omrežjih delila dogodek, ki bi se lahko končal še slabše, kot se je. Njeno psičko je na domačem dvorišču napadel pitbull.

“Zagnal se je v nič hudega slutečo psičko, ko je na vhodnih vratih Andraž popravljal ograjo. Lastnica psa nikakor ni obvladala, padla je na cesto in ga z brcami suvala v trebuh in glavo! Grozno! Naključni gospod je priskočil na pomoč, zagrabil pitbulla, Andraž pa rešil Floro pred drugim ugrizom, ki bi lahko bil usoden,” je opisala dogodek.

Brez slabe vesti odkorakala po ulici

Kot je še napisala na družabnih omrežjih je ženska nato “navrgla” nekaj kletvic in brez slabe vesti odkorakala po ulici. “Podatkov nimamo, ker je bil naš rešitelj v razumljivem šoku in se ni uspel ukvarjati še z neodgovorno pasjo lastnico, zato tudi prijave pri veterinarju nismo mogli narediti,” je še dodala in opozorila: “V kolikor na Studencih naletite na mlajšo žensko z belim pitbullom… raje daleč vstran.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.