19:37, tor, 7. Maj

Biki bodo uživali pri druženju s prijatelji, raki naj se odpravijo k jezeru, škorpijoni pa naj si privoščijo kaj adrenalinskega. Kaj pa drugi?





Pred vrati je vikend, ki je zagotovo pri nas tudi prazničen in za marsikoga uvod v počitnice ali krajši oziroma daljši dopust. Komu pa bo ta vikend čisto običajen. A zvezde pravijo, da bodo vsaekmu astrološkemu znamenju prinesle nekaj priložnosti.

Pa poglejmo, kakšne bodo te priložnosti in kaj pravi napoved:

Oven (21. marec – 19. april):
Ljubezen in družina: Vikend bo namenjen družinskim aktivnostim in poglobljenim pogovorom s partnerjem. Samski bi lahko našli ljubezen med družabnimi dogodki, kot je na primer izlet ali zabava s prijatelji.
Druženje s prijatelji: Pripravite se na dinamičen vikend s prijatelji, poln zabavnih dejavnosti in nepozabnih trenutkov.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o aktivnostih na prostem, kot so piknik v parku ali pohod v naravi, ki bo osvežil vaše duše.

Bik (20. april – 20. maj):
Ljubezen in družina: Bikom bo vikend prinesel občutek varnosti in stabilnosti v odnosih. Samskim se lahko ponudi priložnost za romantičen zmenek ali srečanje s potencialnim partnerjem.
Druženje s prijatelji: Uživajte v sproščujočem vikendu s prijatelji ob dobri hrani in pijači ter prijetnih pogovorih.
Kam se lahko odpravite:Razmislite o obisku kulinaričnega festivala ali piknika na vrtu pri prijatelju.

Dvojčka (21. maj – 20. junij):
Ljubezen in družina: Dvojčki bodo uživali v živahnem vikendu, polnem komunikacije in družabnih aktivnosti s partnerjem ali družino. Samskim se lahko ponudi priložnost za spoznavanje novega zanimivega sogovornika.
Druženje s prijatelji: Pripravite se na vznemirljive dogodivščine s prijatelji, kot je na primer obisk koncerta ali razstave.
Kam se lahko odpravite: Raziskujte nove kraje in dogodivščine v mestu ali na podeželju, odvisno od vaših želja in razpoloženja.

Rak (21. junij – 22. julij):
Ljubezen in družina: Vikend bo čas za družinske dejavnosti in tesno povezovanje s partnerjem. Samski bi lahko našli ljubezen med družinskimi dogodki ali med zabavami.
Druženje s prijatelji: S prijatelji se odpravite na sproščujoč piknik v naravo ali na izlet ob vodi, kjer boste lahko uživali v prijetnem vzdušju.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o obisku slikovitega kraja ob reki ali jezeru, kjer se boste lahko spočili in napolnili z energijo.

Lev (23. julij – 22. avgust):
Ljubezen in družina: Levi bodo v vikendu uživali v družabnih dogodivščinah s partnerjem in otroki. Samski bi lahko našli ljubezen na družabnih prireditvah ali med športnimi aktivnostmi.
Druženje s prijatelji: Pripravite se na zabavne izlete in aktivnosti s prijatelji, ki bodo okrepile vaše medsebojne vezi.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o obisku zabavnega parka ali adrenalinskega športnega dogodka, kjer se boste lahko sprostili in zabavali.

Devica (23. avgust – 22. september):
Ljubezen in družina: Vikend bo namenjen organizaciji in urejanju doma, kar bo okrepilo vezi v družini. Samski bi lahko našli ljubezen med opravki ali med delom v skupini.
Druženje s prijatelji: S prijatelji se odpravite na umirjene aktivnosti, kot je na primer pohod v naravi ali obisk muzeja, kjer se boste lahko sprostili in pogovarjali.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o obisku podeželskega kraja ali botaničnega vrta, kjer boste lahko uživali v miru in tišini narave.

Tehtnica (23. september – 22. oktober):
Ljubezen in družina: Tehtnice bodo v vikendu uživale v romantičnih trenutkih s partnerjem ter skupnih dejavnostih z družino. Samskim se lahko ponudi priložnost za spoznavanje novega zanimivega sogovornika na družabnem dogodku ali umetniški prireditvi.
Druženje s prijatelji: Pripravite se na druženje s prijatelji ob dobri hrani in pijači ter prijetnih pogovorih o umetnosti, modi ali družbenih temah.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o obisku umetniške razstave ali glasbenega koncerta, kjer boste lahko uživali v kulturi in umetnosti.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):
Ljubezen in družina: Škorpijonom bo vikend prinesel čustveno poglobljene trenutke v odnosih s partnerjem in družino. Samski bi lahko našli ljubezen na intenzivnem in strastnem srečanju.
Druženje s prijatelji: S prijatelji se odpravite na avanturistično potovanje ali na adrenalinski športni dogodek, kjer boste lahko preizkušali svoje meje.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o obisku narodnega parka ali adrenalinskega parka, kjer boste lahko doživeli nepozabne dogodivščine v naravi.

Strelec (22. november – 21. december):
Ljubezen in družina: Strelcem bo vikend prinesel veselje in optimizem v odnosih s partnerjem in družino. Samskim se lahko ponudi priložnost za romantičen zmenek ali spontano avanturo.
Druženje s prijatelji: Pripravite se na razburljivo druženje s prijatelji ob pustolovščinah in zabavnih dejavnostih na prostem.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o obisku pohodniške poti ali adrenalinskega parka, kjer se boste lahko sprostili in zabavali v naravi.

Kozorog (22. december – 19. januar):
Ljubezen in družina: Kozorogi bodo v vikendu uživali v trdnih in stabilnih odnosih s partnerjem ter povezanosti z družino. Samski bi lahko našli ljubezen med delovnimi ali organizacijskimi aktivnostmi.
Druženje s prijatelji: S prijatelji se odpravite na sproščujoč izlet v naravo ali na kulturno prireditev, kjer boste lahko uživali v umetnosti in kulturi.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o obisku gorskega vrha ali muzeja, kjer boste lahko uživali v lepotah narave ali kulturnih spomenikih.

Vodnar (20. januar – 18. februar):
Ljubezen in družina: Vodnarji bodo v vikendu uživali v svobodnih in nekonvencionalnih odnosih s partnerjem ter kreativnih dejavnostih z družino. Samski bi lahko našli ljubezen med družabnimi dogodki ali na umetniški prireditvi.
Druženje s prijatelji: S prijatelji se odpravite na inovativno in eksperimentalno dejavnost, ki bo spodbudila vaše intelektualne in ustvarjalne sposobnosti.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o obisku tehnološkega muzeja ali futuristične razstave, kjer boste lahko spoznavali nove tehnološke trende in inovacije.

Ribi (19. februar – 20. marec):
Ljubezen in družina: Ribe bodo v vikendu uživale v čustveni povezanosti s partnerjem in družino ter romantičnih trenutkih v dvoje. Samskim se lahko ponudi priložnost za romantičen zmenek ali meditativno dejavnost, ki bo osvobodila njihovo dušo.
Druženje s prijatelji: S prijatelji se odpravite na umirjeno in sproščujočo aktivnost, kot je na primer masaža ali skupinsko skupaj raziskujete umetnost ali se pogovarjate ob skodelici čaja v prijetnem ambientu.
Kam se lahko odpravite: Razmislite o obisku podeželskega podeželskega podeželja ali obmorske destinacije, kjer boste lahko uživali v pomirjujočih zvokih valov in se osvežili ob morski sapici.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.