00:19, sob, 4. Maj

Bilo je tekmovalno, mokro in zabavno





Študentski svet Univerze v Mariboru je v petek, 27. junija 2014, izvedel tradicionalno »Študentsko tekmovanje v raftih«, ki se ga je udeležilo veliko število ekip. Na zabavni prireditvi, ki je potekala v sklopu Festivala Lent, niso samo veslali, ampak so se družili, spoznavali in izmenjavali študentske izkušnje.

naslovna_rafting2014

Na Študentsko tekmovanje v raftih se je v zelo kratkem času prijavilo veliko število ekip, vendar so udeležbo lahko omogočili 24 ekipam, tako da za prihodnje leto vsem sporočajo, da naj zares pohitijo s prijavo, če ne želijo zamuditi tega dogodka.

Tekmovanje v raftih pripravljajo v času, ko si študentje oddahnejo od predavanj ter si naberejo pozitivno energijo za izpite, ki so pred vrati. Niso prišli samo tisti, ki so tekmovali, ampak tudi navijači, ki so spodbujali svojo ekipo.

Prve tri ekipe, ki so najbolj spretno veslale in s pomočjo dobrih napotkov krmarja prišle do zmage, so:

1. mesto: Prometniki (FG)
2. mesto: Dravski tjulni (FG)
3. mesto: Dream Team (FG)

Podelili so tudi priznanje za posebne dosežke. Prejeli so ga Veslaški guruji iz Ekonomsko-poslovne fakultete UM, ki so presenetili s predbožičnim sejmom. Dotaknilo se jih je tudi svetovno prvenstvo v nogometu, saj so jih v obliki študentske veslaške ekipe iz Fakultete za organizacijske vede UM obiskali nogometaši najrazličnejših svetovnih držav.

Po tekmovanju se je zabava nadaljevala še v Latino klubu Fuego. Fotografije iz tekmovanja v raftih si lahko ogledate na spletni strani Študentskega sveta UM.

Študentski svet Univerze v Mariboru je tako za študente pripravil še en nepozaben dan, ki jim bo predstavljal prijeten spomin na študentska leta! Vsi skupaj se že veselijo naslednjega poletja, ki ga bodo zagotovo pričeli s tekmovanjem v raftih!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.