18:21, sob, 18. Maj

»Četrtkovi večeri komedije« na ŠTUK-u





Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) študente že vrsto let spodbuja k aktivnosti na različnih področjih. “Ena izmed zelo popularnih je kultura, kar priča tudi vsakoletna obiskanost »Četrtkovih večerov komedije«,” so sporočili iz ŠOUM-a.

Danes se v mariborskem ŠTUK-u pričenja sklop treh kulturnih večerov za študente – “Četrtkovi večeri komedije”. Študentska organizacija Univerze v Mariboru ta projekt pripravlja že vrsto let, zanimanje med študenti pa je zelo veliko, saj je sicer velika dvorana prireditvenega centra ŠTUK, mnogokrat premajhna za vse. Študentski publiki se bodo tako v mesecu marcu predstavila zveneča imena slovenskega humorja: Boštjan Gorenc Pižama, Lucija Ćirović, Vid Valič, Janez Usenik, Tadej Toš ter Klemen Slakonja.

Poizpitni čas je obdobje za manjšo sprostitev in smeh je pri tem zagotovo najboljši dejavnik. V treh zanimivih večerih, ki se bodo pričeli ob 21. uri in odvijali v Študentskem kulturno-prireditvenem centru ŠTUK, bodo nastopili:

5.3.2015 Lucija Ćirović in Boštjan Gorenc Pižama
12.3.2015 Janez Usenik in Vid Valič
19.3.2015 Tadej Toš in Klemen Slakonja s predstavo Tak si

»Maribor je univerzitetno mesto in študentom mora ponujati raznolikost. Na ŠOUM pa ves čas strmimo k temu, da za mlade pripravimo vsebine z različnih področij. Študenti imajo poleg zabave radi tudi kulturo, šport, prostovoljstvo, zanimajo se za zdravje ter za neformalno izobrazbo,«
je povedal predsednik ŠOUM, Alen Brkić.

Študenti in dijaki imajo brezplačen vstop, zaradi omejitve števila obiskovalcev pa morajo prevzeti simbolične vstopnice. Ostali za vstopnino odštejejo 4 EUR. Zaradi velike povpraševanja organizator prosi, da vstopnice prevzamejo že od 19. ure naprej na blagajni ŠTUK-a.

unnamed (6)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.