22:11, pon, 17. Jun

Čez praznike že po progah Bike parka

Ta četrtek in petek, 27. in 28. aprila, bo Pohorje v znamenju uradne otvoritve Bike parka. Iz Marproma so sporočili, da boste v obeh dneh proge uporabljali po promocijskih cenah. Za začetek bodo otvorili progo Flow line. 

Kolesarskim navdušencem bo v Bike parku Pohorje od 27. aprila na razpolago ustrezno pripravljena proga Flow line. Gre za približno 7 kilometrov dolgo progo, ki je speljana od zgornje postaje krožne kabinske žičnice do doline in je primerna tudi za manj izkušene gorske kolesarje. Dnevna vozovnica za Bike park, ki vključuje tudi prevoze s krožno kabinsko žičnico na Pohorje, bo 27. in
28. aprila za odrasle in mladino stala le 15 evrov, za otroke pa 10 evrov. Gre za znižani otvoritveni ceni, pozneje pa bo začel veljati redni cenik, v katerem bodo posamezne cene odvisne tudi od dnevov in števila odprtih prog.

Vir: Facebook Bike Park Pohorje
Vir: Facebook Bike Park Pohorje

 

Bike park Pohorje bo deloval med 10. in 18. uro. V tem času bo gondola v aprilu in maju med vikendi in prazniki vozila neprekinjeno, med delovniki pa vsako polno uro (razen ob sredah in petkih popoldan, ko bo tudi krožila neprekinjeno). Prevoz koles je dovoljen v posebej označenih gondolskih kabinah, prav tako pa je treba kolesa predhodno oprati. Za to je kolesarjem pod Pohorjem na razpolago urejeno pralno mesto pred vstopom v spodnjo postajo gondole.

V javnem podjetju Marprom si bomo prizadevali, da bi v nadaljevanju kolesarske sezone na Pohorju odprli še progi World cup in Freeride. Cene dnevnih vozovnic za Bike park Pohorje se bodo, glede na število prog in dneve v tednu, za odrasle gibale med 21 in 29 evri, za mladino med 17 in 26 evri ter za otroke med 12 in 21 evri. Celoten cenik bo objavljen na spletni strani www.bikeparkpohorje.si,” so zapisali v Marpromu.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.