13:35, ned, 19. Maj

Črni petek in božično-novoletni sejem v Europarku, takšni popusti vas čakajo

V petek, 25. 11., v največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije prihaja težko pričakovani Črni petek! Sprehodite se po praznično okrašenih nakupovalnih ulicah in izkoristite številne ugodnosti. Ta petek bo v Europarku zaživel tudi pravljični božično-novoletni sejem.

Nepozabno nakupovanje

Praznik nakupovanja Črni petek nastopi vsako leto dan po Dnevu zahvalnosti, ki ga na četrti četrtek v novembru praznujejo v Združenih državah Amerike. »Black Friday« sicer velja za začetek božično-novoletnih nakupov, ki bo letos v Europarku sovpadel z odprtjem božično-novoletnega sejma. Bliža se praznični del leta, s tem pa tudi iskanje daril za najbližje. Z obiskom mariborskega Europarka lahko v petek, 25. novembra, med 9.00 in 21.00 združite prijetno s koristnim in si priskrbite tisto, kar je že dolgo na vašem seznamu želja ter pri tem izkoristite visoke popuste. Na ta dan bodo številne trgovine nudile popuste tudi na blago, ki običajno ni znižano. Najlepše darilo sta podarjena izkušnja in čas, ki ga preživimo skupaj. Oboje je združeno v darilnem bonu Desetak, ki ga lahko unovčite v petih nakupovalnih središčih po Sloveniji. Razočaral ne bo prav nobene obdarjenke in obdarjenca.

Praznična osvetlitev za čarobno vzdušje

V petek so v nakupovalnem središču prižgali praznične luči, ki naznanjajo prihod najbolj čarobnega dela leta in vzbujajo prijetne občutke. Za pravljično doživetje bo tudi tokrat poskrbela edinstvena novoletna jelka s prehodom. Božično vzdušje, h kateremu spadajo okrašena drevesa, praznična razsvetljava, pristne božične vonjave ter izbrana božična glasba bodo obiskovalcem pričarali lepe občutke v hladnejših zimskih dneh.

Ustvarjalna delavnica in otroška predstava

Otroci bodo ta četrtek, 24. 11., na ustvarjalni delavnici Cvetličarne Park lahko izdelali svoj adventni venček. Delavnica se začne ob 17. uri pred trgovino Hervis. To soboto, 26. 11., ob 11. uri pa Veverica Mica vse otroke prijazno vabi na ogled predstave Jelkin čudež. V njej bo na zaprašenem podstrešju oživela topla, humorna in iskriva zimska pravljica o hrepenenju, prijateljstvu in drobnih čudežih. Z voščeno punčko Jelko oživijo igrače, ki so pristale med staro šaro. Lutki Jelki bosta družbo delala dežnik Luknjač in stari pokvarjeni radio Rado. V prazničnem času se bo na zapuščenem podstrešju s staro kramo zgodil čudež … Predstava bo na ogled pred kavarno Ginger, po njej pa bo sledilo druženje z Veverico Mico.

Ne zamudite nepozabnih doživetij na okrašenih nakupovalnih ulicah mariborskega Europarka. Več informacij o ponudbi v sklopu Črnega petka in aktualnem dogajanju je na voljo na Europarkovi spletni strani.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.