04:19, pet, 19. Apr

V Športnem parku Ruše ta konec tedna začetek sezone športa





V soboto, 4. maja se bo ob 9. uri v Športnem parku Ruše, odprla sezona rekreacije z dogodkom “Dan rekreativnega športa”. Sodelujoča športna društva in športni trenerji organizacij bodo skupaj na zabaven način predstavili možnosti preživljanja prostega časa v Rušah.

dan športa v rušah (3)Dan rekreativnega športa v Športnem parku Ruše bomo namenili rekreaciji in športu za vse generacije, zato je organizirajo pester celodnevni program za vse okuse: rekreativce, ljubitelje vodnih športov, družine in vse zabave željne obiskovalce. Vse aktivnosti so za obiskovalce brezplačne,” dodajajo organizatorji.

Izbirali boste lahko v izjemno pestrem naboru aktivnosti, kot so odbojka na mivki, ulična košarka, animacija za najmlajše, rolanje, hokej na rolerjih, kegljanju, skejtanju, družinskem kolesarjenju, slackline delavnicah, vodenih vadbah, veslanju in SUP-anju na bližnji Dravski plaži s KURSom.  Ta dan bodo tudi odprta vrata Bazena Ruše in predstavitvi vodne košarke.

Letošnji dan bodo popestrili tudi drugi posebni dogodki, kot je prikaz dela s štirinožnimi ljubljenčki, poslikava obrazov, cirkuške vragolije in pestro kulinarično ponudbo Gud Street Fud in domačih palačink.

Ta dan se bo prav tako odvilo uvodno tekmovanje slovenske pump lige “Pumpaj Slovenja” in turnirja v odbojki na mivki ter ulični košarki.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.