12:29, čet, 2. Maj

Danes 4. javna razprava celostne prometne strategije v Hočah





Danes, 15. decembra bo ob 16:30 v Kulturnem domu Hoče potekala 4. Javna razprava v sklopu izdelave Celostne prometne strategije Občine Hoče-Slivnica.

Foto: Občina Hoče  - Slivnica
Foto: Občina Hoče – Slivnica

“Izdelava celostne prometne strategije (CPS) je predpisana in sledi Smernicam za pripravo celostne prometne strategije, ki jih je izdalo Ministrstvo za infrastrukturo in prostor. Gre za strateški dokument, s katerim bo Občina Hoče-Slivnica začrtala učinkovito zaporedje ukrepov na področju prometa, katerih cilj je doseči večjo stopnjo ureditve prometa po meri ljudi in posledično višjo kakovost bivanja,” so sporočili z Občine Hoče – Slivnica.

Javna razprava bo tokrat že 4. v nizu javnih razprav v okviru priprave Celostne prometne strategije. “V okviru prve faze priprave Celostne prometne strategije Občine Hoče-Slivnica, ki se je zaključila oktobra 2016, je bila izvedena temeljita analiza obstoječega stanja na področju prometa. Pripravljena analiza stanja predstavlja začetni korak v fazi zagona procesa izdelave celostne prometne strategije in služi za nadaljnje oblikovanje skupne vizije, ciljev in določitve konkretnih ukrepov za njihovo uresničevanje,” so dodali.

Več informacij je na voljo v prilogi in na spletni strani www.hoce-slivnica.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.