07:53, tor, 30. Apr

Danes na voljo več kot 250.00 novih vstopnic za OI





Danes, natanko 100 dni do začetka pariških bojev, gre v prodajo več kot 250.000 novih vstopnic za olimpijske igre. Vstopnice bodo na voljo prek uradne spletne strani, to pa bo ena od zadnjih priložnosti za nakup olimpijske vstopnice.

Igre se bodo začele 26. julija. Za obeleženje te prelomnice 100 dni do iger bodo organizatorji v prodajo dali novo serijo vstopnic, ki je na voljo od 10. ure dalje.

Gre za izredno prodajo vstopnic, tako po obsegu akcije in raznolikost športne ponudbe, so zapisali pri Olimpijskem komiteju Slovenije. Nakup je mogoč le prek uradne spletne strani.

Na voljo vstopnice za vse športne panoge

Vstopnice so na voljo za vse športne panoge in vse dele tekmovanja.

To je zadnja prodaja vstopnic za vseh 31 panog (izvzet je surfing, saj za ogled teh tekem gledalci ne potrebujejo vstopnic) na letošnjem olimpijskem programu.

Več kot polovica vstopnic bo na voljo za manj kot 100 evrov. To vključuje tudi približno 20.000 vstopnic, ki bodo na voljo za 24 evrov.

V prodaji bo 9000 novih vstopnic za konjeniške prireditve na vrtovih Versajskega dvorca po ceni od 24 do 420 evrov, vključno s finalom posamičnega tekmovanja v preskakovanju ovir in s tekmovanjem za medalje v dresuri.

Ob tem je 15.000 vstopnic na voljo za plavanje v pariški areni La Defense, 10.000 za športno gimnastiko v Areni Bercy, več tisoč vstopnic za atletiko na stadionu Stade de France, 35.000 za odbojko na mivki na stadionu Tour Eiffel, 12.000 za tenis na Roland Garrosu, 2000 za judo na stadionu Arena Champ-de-Mars, 2000 za kolesarjenje na stadionu Velodrome de Saint-Quentin-en-Yvelines, 12.000 za namizni tenis v Areni Paris Sud (Porte de Versailles).

V prodaji so tudi nove vstopnice za otvoritveno slovesnost na Seni 26. julija po ceni od 90 evrov in za zaključno slovesnost olimpijskih iger na stadionu Stade de France po ceni od 250 evrov dalje.

Na voljo so tudi nove vstopnice za ekipne športe, zlasti za nogometne tekme v provincah, ki bodo naprodaj v vseh cenovnih razredih.
VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.