07:19, pet, 26. Apr

Danes se začenja Festival mariborskega športa, jutri se bo šolarjem pridružil smučarski as Boštjan Kline.





Danes se začenja Festival mariborskega športa. Jutri, v petek, 10. decembra, pa se bo ob 8.45 šolarjem pridružil tudi smučarski as Boštjan Kline.

Danes se začenja Festival mariborskega športa. Kratka otvoritev z olimpijskim protokolom bo potekala ob 16. uri v športni dvorani »Lukna«. Po otvoritvi bodo udeleženci, športna društva in njihovi član s kroženjem po prizorišču lahko preizkusili vadbo 12 mariborskih športnih društev. Prvi dan festivala se bo zaključil ob 19. uri.

Otvoritev šolskega festivala bo v Ljudskem vrtu

Jutri, v petek, 10. december, se bodo šolskega festivala udeležili otroci iz petih mariborskih osnovnih šol. Otvoritev šolskega festivala z olimpijskim protokolom se bo v petek začela ob 8.45 in bo potekala na prostem, na nogometnem stadionu v Ljudskem vrtu. Otroke bo pozdravil tudi naš smučarski as Boštjan Kline. Festival mariborskega športa se bo v petek končal ob 12. 15.

Festival organizira Športna zveza Maribor z društvi članicami ter partnerji, Zvezo mariborskih športnih društev Branik, Olimpijskim komitejem Slovenije, Športnimi objekti Maribor in pridruženimi organizacijami. Dogodek bo v celoti izveden v skladu z vsemi trenutno veljavnimi ukrepi epidemiološke situacije COVID-19. O morebitnih spremembah in prilagoditvah bodo sproti obveščali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.