19:52, pet, 3. Maj

Danes slovo od pokojnega 20-letnika





Danes je Vuzenica zavita v črnino. Poslovili se bodo od pokojnega 20-letnika Vida Sekolonika. Pogreb bo potekal v ožjem družinskem krogu na tamkajšnjem pokopališču.

Pred nekaj dnevi je policija preklicala iskanje in sporočila žalostno novico, ki je pretresla mnoge. Pokojnega so našli v Dravi na območju Selnice ob Dravi. Truplo so sicer našli v začetku meseca, postopki identifikacije pa so potrdili, da gre za pogrešanega. Družina, prijatelji in številni drugi so do konca upali, da ga bodo našli živega.

Bolečina je neizmerna, sožalje izrekajo številni, vsi, ki so ga poznali pa so naravnost pretreseni, da se je končalo tako mlado življenje.

“Bil je velik človek in še enkrat hvala vsem za pomoč in podporo”

“Hvala vsem za podporo, pomoč, molitve, upanje in želje. Žal se ni izšlo tako, kot smo vsi verjeli in upali, da se bo. Hvala vsem še enkrat iz srca in vsem vam vse dobro želimo v življenju,” je sporočila sestra in nam dejala, da si v tem trenutku želijo le v miru posloviti. Bil je velik človek in še enkrat hvala vsem za pomoč in podporo, je še dejala ob koncu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.