12:15, pet, 17. Maj

Danes v naših koncih možne kratkotrajne plohe





Danes bo večinoma suho, več sonca bo na zahodu, jutri v vzhodnih in osrednjih krajih občasno rahel dež. Pihal bo severnik, zapišejo na strani Agencije RS za okolje.

Danes bo več jasnine na zahodu, drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo manjše kratkotrajne plohe. Pihal bo severnik, ki bo v severnih krajih občasno nekoliko okrepljen. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 27, na Primorskem do 30 °C.

Jutri dopoldne bo na Primorskem nekaj sonca. Drugod bo pretežno oblačno, zjutraj bo na severovzhodu občasno rahlo deževalo. Čez dan se bo občasen rahel dež razširil proti zahodu, več oblačnosti bo tudi na Primorskem, kjer pa bo večinoma suho. Še bo pihal severnik, na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17, najvišje dnevne od 19 do 25, na Primorskem do 28 °C.

Obeti

V noči na torek se bo dež od vzhoda prehodno nekoliko okrepil, le na Primorskem bo večinoma suho. V torek bo predvsem dopoldne občasno še rahlo deževalo, popoldne pa se bo oblačnost trgala.

V sredo bo delno jasno, popoldne bodo v notranjosti posamezne kratkotrajne plohe ali kakšna nevihta. Nekoliko topleje bo. Oba dneva bo na Primorskem pihala šibka burja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.