12:29, pon, 29. Apr

Decembrsko dogajanje v Europarku





Fridin vikend čokolade v Europarku
Le kdo se lahko upre tisti mlečni, pravi ali beli, ki dokazano spodbudi občutek sreče? Seveda govorimo o čokoladi. Teta Frida vas vabi, da se ji 27. in 28. novembra, pridružite na Fridinem vikendu čokolade v Europarku, na katerem bo čokolada tekla v potokih.

Fridin vikend čokolade v Europarku

Za vas bodo pripravili različne delavnice izdelovanja čokoladnih izdelkov, tako za odrasle kot otroke. Pozabili niso niti na vaše brbončice, saj bodo lahko le-te uživale v Fridinih čokoladnih kreacijah po posebnih cenah.
Pridružil se nam bo še svetovni mojster čokolade. S predstavitvijo orodja in sestavin za izdelovanje čokoladnih izdelkov, pa bodo na svoj račun prišli tudi »domači čokoladni mojstri«. Obliznite prste in bodite zraven.

Še lepše pa bo, če boste ob uživanju v čokoladi tudi dobrodelni – z izbiro okoljevarstvene nakupovalne vrečke boste še do 24. decembra namreč lahko prispevali v dobrodelni sklad za Kliniko za pediatrijo UKC Maribor.

Miklavž na obisku
Če tudi vaši otroci že težko pričakujejo Miklavža, jih v petek, 4. decembra, pripeljite v Europark. Miklavž vas bo pričakal pred vhodom s strani Dravskega mostu ob 17.00 uri. Da pa bo še bolj razburljivo, se bodo Dobremu možu pridružili tudi angeli in hudički.

Miklavža

Ti bodo s svojim bogatim programom razveselili tako pridne, kot tudi malo manj pridne otroke. Dan pa lahko naredite še lepši z izbiro okoljevarstvene nakupovalne vrečke, saj boste tako namreč prispevali v dobrodelni sklad za Kliniko za pediatrijo UKC Maribor. Na voljo so še do 24. decembra.

Brezplačno fotografiranje otrok pred Europarkovo pravljično deželo
Da boste s svojimi otroki ohranili lep spomin na čarobno praznično doživetje, vas vabimo na brezplačno fotografiranje vaših malčkov pred pravljično deželo na osrednji prireditveni prostor v Europarku. Fotografiranje bo potekalo med 7. in 13. decembrom.

Brezplačno fotografiranje otrok pred Europarkovo pravljično deželo

Med delavniki bomo vragolije v fotografski objektiv lovili med 17.00 in 19.00 uro, soboto od 10.00 do 12.00 ter od 14.00 do 16.00, v nedeljo pa med 10.00 in 12.00 ter med 14.00 in 16.00.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.