04:01, pon, 13. Maj

Dedek Mraz razveselil otroke v Rušah





Dedek Mraz se je s kočijo pripeljal v Ruše, seveda, ker ni snega. Z otroci so zapeli in se pogovorili o tem kako je treba biti priden ter o tem, da so včasih takšna darila, ki nič ne stanejo, največ vredna.

DSC_6486

V parku pred občino Ruše so se danes popoldne zbrali otroci in starši v pričakovanju dedka Mraza. Najprej so si ogledali predstavo Zvezdica Zaspanka, ki so jo za njih pripravili mladi ustvarjalci Kaja Lukač, Maja Štefan in Nejc Ketiš. Bila je drugačna od že znane pravljice. Dodali so ji namreč zvočne in vizualne efekte, plesalke pa so poskrbele za gibanje senc.

DSC_6484

Po predstavi so dočakali obisk. Tokrat se je dedek Mraz pripeljal s kočijo, sanem so namreč morali pritrditi kolesa, ker letošnja zima še ni snežena. Seveda je naprej razveselil otroke s petjem, a so se pogovorili tudi o tem, da si morajo 3-krat dnevno umivati zobe, da ne smejo jesti preveč sladkarij (ampak več sadja in zelenjave) ter, da morajo pospravljati vsaj svojo sobo. Ocenil je, da so bili dovolj pridni, da so si prislužili darila. Dobili so bonbončke in vstopnice za plavanje v bazenu Športnega parka Ruše. Ob stojnicah bazarja v parku, jih je dedku Mrazu pomagal deliti tudi palček Smuk in Vesna Glavendekić iz CEZAMa, ki je povedala, da so se letos odločili pripraviti en, skupen obisk dedka Mraza za vse otroke Občine ter jim tako približati čarobnost, v katero verjamejo.

Podrobnosti v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.