03:29, pet, 29. Mar

Dobra novica, ogledali si boste lahko tudi predstave v gledališču





Očitno se življenje res počasi vrača na stare tirnice. Po tem ko so danes vrata odprle vse trgovine, še ena dobra novica za ljubitelje kulture.

Iz Narodnega doma Maribor sporočajo: “Spet smo tu! Z vami! In Tadejem Tošem! Pa smo dočakali! Prvo zeleno luč za kulturnike, protikoronski ukrep, ki dovoljuje prireditve s petdesetimi udeleženci. Seveda smo nemudoma pograbili priložnost, saj smo komaj čakali, da bomo lahko znova z vami iz oči v oči, brez računalniških zaslonov! Zato z velikim veseljem sporočamo, da vrata Narodnega doma znova odpiramo že ta četrtek, 21. maja!”

https://www.facebook.com/narodni.dom.maribor/posts/3454056464623860

Kot so zapisali ni nič boljšega kot štartati v postkoronsko življenje s smehom: “In to prvovrstnim, z žlahtnim podpisom stand-up mojstra Tadeja Toša! Tudi on nestrpno čaka, da znova stopi na oder, saj ga po prisilni pavzi njegov ostri jezik že krepko žuli. Nadejamo se lahko torej silovite smejalne eksplozije in krepke doze pikantnih bodic, ki ne bo prizanesle nikomur, vključno z vašimi trebušnimi mišicami.”

Število mest je (zelo) omejeno, zato pohitite in si pravočasno zagotovite svojo vstopnico: “Za zagotavljanje varnosti in ohranjanje zdravja bomo vestno upoštevali vsa opozorila in priporočila NIJZ (in zdravo pamet). Obiskovalce vljudno prosimo, da v prostore Narodnega doma vstopate z zaščitnimi maskami, upoštevate predpisano medsebojno razdaljo ter sledite navodilom osebja.” Informacijska pisarna Narodnega doma Maribor bo do preklica odprta med 10. in 13. uro, od ponedeljka do petka ter uro pred predstavo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.