10:47, pon, 6. Maj

Dobra novica za smučarje: Marprom odpira smučišče na Pohorju





Na Arehu je v zadnjih dveh dneh zapadlo do 50 centimetrov naravnega snega, kar želi upravljavec žičniških naprav in smučišča, podjetje Marprom, proslaviti skupaj z vami.

“Za vse zveste smučarje in tiste, ki bi radi doživeli noro dogodivščino na smučeh, smo sprejeli odločitev, da bo to soboto, 27. aprila, med 8. in 15. uro obratovala štirisedežnica Ruška. Urejeno bo tudi sankališče na otroškem poligonu Areh. Če bodo razmere dopuščale, bo smuka mogoča še v nedeljo, 28. aprila, o čemer vas bomo obveščali,” so sporočili iz Marproma.

V tem izjemnem vikendu bodo dnevne smučarske vozovnice naprodaj po enotni ceni 10 evrov. Za obisk smučišča bodo veljale tudi vse sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje in Areh (vključno s Pohorko) tako za minulo kot naslednjo zimsko sezono in vseslovenske vozovnice.

Če bo mogoče smuka tudi v nedeljo 

Medtem bo na Mariborskem Pohorju v soboto ob lepem vremenu začela delovati sedežnica Radvanje; v pogonu bo od 11. do 19. ure, ko bo prevoz na voljo kolesarjem, uporabnikom poletnega sankališča PohorJet in ostalim obiskovalcem.

Več o dogajanju ta vikend preberite na tej povezavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.