09:51, sob, 4. Maj

Dobrodelni koncert Bodimo luč v Šentilju





Minulo nedeljo so v Kulturno-prosvetnem domu Vlada Pipana v Šentilju člani Župnijske Karitas in župnije Šentilj pripravili že 11. dobrodelni koncert z naslovom “Bodimo luč”.

Dobrodelni koncert Bodimo luč v Šentilju

V pestrem programu so sodelovali: Otroški pevski zbor OŠ Rudolfa Maistra Šentilj, otroci vrtcev Šentilj in enote Ceršak, folklorna skupina OŠ Rudolfa Maistra Enote Ceršak, na harmoniko je zaigral Rene Hamer, na klavir pa Lana Lupša iz šentiljske enote Konservatorija za glasbo in balet Maribor.

Zapeli so tudi pevci Moškega zbora KUD Mejnik, svoje pa sta dodala osrednja gosta skupina Vižarji in kantavtor Adi Smolar, ki nam je v pogovoru zaupal, da tudi njemu dobrodelnost zelo veliko pomeni in da upa, da je tudi on s svojo glasbo luč ljudem.

Zbrana sredstva so organizatorji namenili v Sklad za pomoč družinam v stiski. V lanskem letu so tako pomagali številnim družinam in posameznikom: šestim družinam in posameznikom pri plačilu položnic, šestdesetim družinam oz. posameznikom s paketi živil ob božiču, sedemdesetim družinam ob veliki noči in dodatno še šestim družinam; dvanajstim učencem so regresirali nakup delovnih zvezkov in enemu plačali šolska kosila.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.