09:06, sob, 18. Maj

Dobrodelni kulinarični večer Rotaract kluba Maribor





Člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor že sedmo leto zapored, organizirajo dobrodelni kulinarični večer z licitacijo dresa Luke Zahovića, ki je v Ligi prvakov dosegel izenačujoč gol proti nogometnemu klubu Schalke. Vsa zbrana sredstva bodo namenili Varstveno delovnemu centru Polž Maribor, ki bo z nakupom stroja za graviranje, omogočil razširitev zaposlitvenega programa za varovance.

utrinek iz dobrodelne vecerje leta 2013_avtor mediaspeed.net

Avtor fotografije: Mediaspeed.net

Mladi rotarijci zbirajo sredstva s pomočjo donatorjev in obiskovalcev Dobrodelne kulinarične večerje z licitacijo, ki se bo odvila 29. novembra, ob 20. uri, v restavraciji Rožmarin v Mariboru. Aljoša Kirič, predsednik Rotaract kluba Maribor: »Mladi se premalo zavedamo potenciala, ki ga imamo, če se povežemo in sodelujemo, tako formalno kot neformalno. Člani kluba združeni v Rotaractu prostovoljno organiziramo dobrodelne projekte že 14 leto zapored in vedno z veseljem priskočimo na pomoč. Želim si, da bi bilo več takšnih dogodkov, kjer se lahko družijo različne generacije, obenem pa vsak prispeva delček pomoči potrebnim. Prepričan sem, da bomo stopili skupaj in omogočili razširitev zaposlitvenega programa, kar je v Mariboru prav poseben uspeh, saj je možnost zaposlitve postal velik privilegij.«

Vabljeni na večerjo z dobrotami, izpod rok kuharskih mojstrov restavracije Rožmarin, ob glasbeni spremljavi Manje Kos na pianu in Suzane Djokić na flavti. Cena vstopnice znaša 25 EUR in zajema pijačo dobrodošlice, donacijo ter večerjo. Vstopnice je mogoče kupiti v Restavraciji Rožmarin.

clani rac maribor - avtor-rac maribor

Avtor fotografije: RAC-Maribor

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.