11:36, pon, 6. Maj

Dogajanje v Občini Radlje ob Dravi





Občina Radlje ob Dravi vas vabi na prireditve, delavnice in ostale dogodke.

obcina_radlje

V sredo, 12.novembra 2014 bo ob 17. uri v MMKC Radlje Kuharska delavnica: muffini in pannacotta z borovničevim prelivom.

V četrtek, 13.novembra 2014 bo ob 17. uri v MMKC Radlje Križanje mnenj: predsodki.
Ob 18. uri v Knjižnici Radlje bo Predstavitev knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Predstavitev bo v prvi meri namenjena rastlini, njeni vzgoji in uporabi v vsakdanjem življenju. Beseda bo tekla tudi o knjigi, ki je bila do danes prodana v nekaj manj kot 1.000 izvodih. V njej boste lahko našli informacije o tem, kar bi moral vedeti vsak, ki razmišlja, da bi se lotil uživanja aloje arborescens.

V petek, 14.novembra 2014 bo ob 17. uri v MMKC Radlje Pletemo nogavice. Mesečni prispevek za tečaj je 15 eur. Prijave: Dominika, GSM 040 852 287 in Vojko, GSM 040 186 602.
Ob 18. uri bo v MMKC Radlje Uvod v grafično oblikovanje. Spoznali boste programsko opremo, orodja in osnove grafičnega oblikovanja. Obdelali bomo slike in tekst, izdelali plakat … Tečaj bo potekal ob petkih ob 18. uri. Zaželjeno je, da prinesete svoj računalnik, če pa ga nimate, pa jih je nekaj na voljo tudi v MKC. Prijave: Žiga, GSM 041 462 837.
Ob 19. uri bo v Večnamenski dvorani Vuhred Koncert ˝V dvoje je lepše˝ moškega pevskega zbora Kulturno prosvetnega društva Kovač Lija Vuhred. Moški pevski zbor Vuhred pod vodstvom Urške Pečonik prireja koncert ob martinovanju. V goste so povabili Ženski pevski zbor Lipa iz Dravograda
pod vodstvom Ele Skarlovnik. Obiskovalcem se obeta pester in raznolik zborovski program tako ljudskih kot tudi zabavnih pesmi. Vstopnine ni, veseli pa bodo vašega prostovoljnega prispevka.
Ob 20. uri v MMKC Radlje bodo Karaoke.

V soboto, 15.novembra 2014 ob 18. uri v MMKC Radlje bo Miselna igra: ime-priimek-žival-rastlina

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.