18:22, ned, 19. Maj

Dolgoletni član NK Maribora končal svojo nogometno kariero





Mitja Viler je kariero nogometaša začel in jo tudi zaključil v Kopru. Ob številnih klubskih uspehih, individualnih dosežkih in zavidljivi karieri so na to v klubu ponosni. V rumeno-modrem dresu je zbral kar 168 nastopov in bil del ekipe, ki je leta 2010 osvojila naslov državnega prvaka.

Sicer pa je bil Viler deset sezon in pol član Maribora, z njim osvojil sedem naslovov slovenskega prvaka, dvakrat igral v skupinskem delu lige prvakov in trikrat v evropski ligi, dvakrat je oblekel tudi dres slovenske reprezentance. Pred lansko zimo se je vrnil v matični klub.

Ostaja v nogometu – v pisani za odnose z javnostjo

Priljubljeni »Rulo« ostaja v koprskem šem klubu, kjer bo okrepil ekipo za odnose z javnostjo, deloval bo na področju, ki ga je od nekdaj zanimalo. Mitja Viler je za klubsko spletno stran ob nastopu nove funkcije povedal: »Klubu se zahvaljujem za ves prispevek, ki je pripomogel moji nogometni karieri in v veselje mi je, da sem svojo pot zaključil tukaj, kjer sem jo tudi začel. Veselim se nove vloge in verjamem, da bomo še naprej uspešno sodelovali.«

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.