01:02, pet, 26. Apr

Društvo ‘Ohranimo naravo čisto’ ostro nad tiste, ki so ob cesti odvrgli odpadke





Dupleško društvo Ohranimo naravo čisto je izvedlo akcijo “Poberi, pospravi, ozaveščaj” ob cesti v Zgornjem Dupleku proti Zimici. Ker so ponovno našli kar nekaj odvrženih odpadkov, so postavili opozorilne table in na Facebooku izrazili ogorčenje nad “lenimi” posamezniki, ki svojih odpadkov ne odnesejo do koša.

Na svoji Facebook strani je društvo objavilo fotografije odvrženih odpadkov ter opozorilnih tabel ter zapisalo, čemu so se lotili nove akcje: “Po lanski čistilni akciji se je v Zg. Dupleku ob cesti proti Zimici, ponovno nabralo za dve vreči nezakonito odvržene embalaže. Skrajno neodgovorno ravnanje določenih posameznikov, kaže veliko mero nespoštovanja do narave in prebivalcev naselja Zgornji Duplek.”

Izpostavili so, da ne želijo, da bi se na istem območju ponovno smetilo, zato so postavili dve tabli, s katerimi želijo ob tej cesti opominjati na nečedna dejanja. Ob tem pa so izrazili tudi ogorčenje nad tistimi, ki so odvrgli odpadke, tabli naj bi namreč opominjali “tiste posameznike, ki so PRELENI, da bi svoje odpadke pospravili v domači koš”.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.