09:46, pon, 6. Maj

Družabno ob občinskem prazniku občine Hoče – Slivnica





Že 17. leto zapored so organizatorji s skupnimi močni pripravili celodnevni dogodek v občini Hoče – Slivnica. Glavni namen praznika je, da se predstavijo vsa turistična društva ter ponudniki in da pripravijo zabaven program za vse generacije.

17. občinski praznik občine Hoče - Slivnica (3)

Za najmlajše je potekala animacija s presenečenjem in atraktivno poslikavo obraza. Obiskovalci so se tudi z navdušenjem popeljali z brezplačnim vlakcem Jurček in se nato na parkirišču pred občino okrepčali z golažem, ki so ga pripravili predstavniki vseh petih krajevnih skupnosti.

Obiskovalci so dejali, da se radi udeležujejo takšnih srečanj, saj je vedno premalo časa za druženje in za zabavo. Svojega navdušenja niso skrivali niti otroci, ki so z veseljem ustvarjali v različnih delavnicah.

Župan občine Marko Soršak se je veselil množičnega obiska in dejstva, da se vsako leto vseh pet krajevnih skupnosti združi in skupaj praznuje. Ob tem je še pohvalil vse predstavnike krajevnih skupnosti ter ostale organizatorje, ki so že od jutra pripravljali in urejali prostor za celodnevno dogajanje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.