12:08, pon, 20. Maj

Dvojček lahko odide iz zveze, ker se naveliča. Kdo od astroloških znamenj še hitro potegne črto in odide?





Nekateri ljudje ostajajo v ljubezenski zvezi ne glede na vse, eni se želijo pred razhodom, če razmišljajo o njem, še pogovoriti. Najdemo pa tudi take, ki se po hitrem odločijo, da spakirajo in odidejo.

Seveda je res veliko odvisno, kako in kaj bodo naredili pri razhajanju, od same situacije, prejšnjih osebnih izkušenj, značaja. Nekoliko pa lahko na to, kako bodo to izvedli, vpliva tudi, v katerem astrološkem znamenju so rojeni, vsaj zaradi splošnih lastnosti, ki vodijo v odločitve.

Splošne značilnosti nekaj astroloških znamenj je takih, da jim lahko pripišemo lastnosti, ki jih lahko usmerijo v hitre odločitve pri razhodu.Take lastnosti najdemo pri petih znamenjih.

Oven (21. marec – 19. april)
Ovni so odločni in imajo radi nadzor nad vsem, tudi pri odločitvah se rado tako pokaže. Pav zaradi tega se včasih lahko pokažejo impulzivni in hitro prekinijo odnos, če menijo, da ta ni več zanimiv ali jih ne stimulira več.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)
Dvojčki so zelo radovedni in kaj hitro iščejo nove izkušnje, če se začnejo dolgočasiti. Zanje so značilne tudi hitre spremembe razpoloženja, ki pa jih lahko vodijo tudi do hitrih odločitev o koncu odnosa.

Lev (23. julij – 22. avgust)
Levi so samozavestni in hkrati zelo ponosni. Če se počutijo neupravičeno obravnavane ali pa necenjene, se lahko kar po hitrem postopku odločijo za konec odnosa, ne da bi dolgo razmišljali o posledicah.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)
Škorpijoni veljajo za strastne in intenzivni. A pri tem se lahko njihova čustva hitro spreminjajo, enkrat vas imajo radi, potem pa ne več. Sploh če se počutijo izdane, se lahko odločijo za hitro prekinitev.

Vodnar (20. januar – 18. februar)
Vodnarji veljajo za neodvisni, boj kot vsi drugi cenijo svojo svobodo. Če čutijo, da jih odnos z vami omejuje ali da je omejena njihova neodvisnost, bodo zajeli sapo in se odločili za razhod, ne da bi pri tem oklevali.

Vsekakor pa velja, da gre pri opisih za splošne lastnosti, ki se včasih zaradi okoliščin pokažejo, včasih pa skrijejo. Razhodi pač za nikogar niso enostavni, zaključek ljubezenske zveze pa sploh ne, če se človek počuti pri tem slabo in ne ve, kako naprej.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.