03:23, čet, 2. Maj

Dvojčki naj se posvetijo družabnosti, device podrobnostim pri ljubezni, kozorogi pa partnerju …





Vikend je pred vrati. Nekateri že imajo načrte, drugi še ne. Mi smo pokukali v astrološko napoved, da dobimo nekaj nasvetov, kaj lahko posamezna znamenja počnejo in kaj jih čaka na področju ljubezni, družine in prijateljstva.

Zvezde pravijo, da bo zanimivo, hkrati pa, da si nekateri lahko zdaj res vzamejo čas za počitek, drugi pa naj zavihajo rokave. Koga čakajo ljubezenska doživetja, je zapisano spodaj.

Oven:
Ovni, vikend je čas za akcijo! Razmislite o aktivnostih na prostem, morda izlet v naravo ali športna dejavnost. Lahko pa tudi organizirate srečanje s prijatelji. Na ljubezenskem področju bodite spontani in si vzemite čas za romantično gesto.

Bik:
Za bike bo vikend bolj umirjen. Razmislite o sprostitvenih dejavnostih, kot je obisk wellness centra ali branje dobre knjige. Za popestritev ljubezenskega področja se odpravite na sproščujoč zmenek ali preživite kakovosten čas s partnerjem.

Dvojčka:
Dvojčki, zdaj je čas za družabnost! Organizirajte izlet s prijatelji, obiščite dogodek ali se udeležite družabnih dejavnosti. Komunikacija bo ključna pri razvijanju vaše ljubezni, zato si vzemite čas za pogovor s partnerjem.

Rak:
Raki, vikend je namenjen družini in domačemu udobju. Razmislite o ustvarjanju prijetnega vzdušja doma ali organizirajte družinski izlet. Na ljubezenskem področju se posvetite partnerju in mu izrazite svoja čustva.

Lev:
Levi, čas je za razvajanje in zabavo! Obiščite dogodek, ki vas veseli, ali organizirajte družabno srečanje s prijatelji. Ljubezn bo pri vas cvetela, saj je zdaj čas, da se prepustite strastnim trenutkom s partnerjem.

Devica:
Vikend je idealen za organizacijo in načrtovanje. Devicam bo koristilo urejanje doma ali organizacija prihajajočih dogodkov. In nikar ne pozabite partnerju pokazati, kako cenite male pozornosti.

Tehtnica:
Tehtnice, čas je za uživanje v lepoti umetnosti ali glasbe. Obiščite koncert ali razstavo ter si privoščite nekaj kulture. Na ljubezenskem področju se posvetite romantičnim gestam in vzdušju.

Škorpijon:
Škorpijoni, vikend je namenjen raziskovanju novih krajev ali dejavnosti. Poskusite nekaj novega in se prepustite avanturi. Da bo ljubezen tekla kot namazana in brez zapletov, se odprto pogovarjajte s partnerjem.

Strelec:
Strelcem priporočamo izlet v naravo ali športno aktivnost. Čas je za sprostitev in uživanje v prostem času.  Privoščite si  pustolovski ljubezenski zmenek ali preživite čas v naravi s partnerjem.

Kozorog:
Vikend je za kozoroge primeren za delo na karieri ali poslovnih ciljih. Organizirajte se in naredite korak naprej. Na ljubezenskem področju bodite pozorni na partnerjeve potrebe.

Vodnar:
Vodnarji, čas je za sprostitev in druženje s prijatelji. Organizirajte družabni dogodek ali se udeležite skupinske dejavnosti.  Pri ljubezni pa le pazite na to, da se boste poglobili v čustva in komunikacijo s partnerjem.

Ribi:
Ribe, vikend je namenjen sprostitvi in kreativnosti. Posvetite se hobijem, ki vam prinašajo veselje, ali obiščite umetniški dogodek. Na ljubezenskem področju se prepustite romantiki in času s partnerjem.

Uživajte v vikendu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.