08:39, ned, 28. Apr

Ferleževa v pokoj, Henkel Maribor januarja s prvim možem





Po skoraj devetih letih vodenja Henkla Maribor Melita Ferlež odhaja v pokoj. Uradno jo bo s 1. januarjem 2015 na funkciji nasledil Rolf Müller Grünow, dosedanji direktor Schwarzkopf & Henkel Production Europe iz Nemčije.
Podrobnosti kmalu!

henkel (11)

Henkel Maribor velja za eno najuspešnejših tujih naložb v Sloveniji, ne samo v regiji. Odkar so odprli tovarno, so proizvodnjo povečali za več kot 12-krat. To pomeni okoli 265 milijonov kosov kozmetičnih izdelkov različnih blagovnih znamk, ki jih letno proizvedejo v Mariboru. Zaenkrat še direktorica Melita Ferlež je danes poudarila, da so se v 15ih letih, odkar je prevzela razvoj proizvodnje v Mariboru, uspešno razvijali. Pravi, da je dosegla tako svoje osebne, kakor tudi skupne cilje. Sedaj, dodaja, da je čas in je “na mestu“, da vodenje predaja zelo kompetentnemu bodočemu direktorju. “Čas je, da se posvetim privatnemu življenju. […] Ko po tolikih letih zapuščaš podjetje, vidiš, kako velika družina je to.” S takšnimi besedami je ponosno in sentimentalno predala krmilo.

henkel (7)

Bodoči direktor Rolf Müller Grünow pravi, da se z razmerami v Mariboru seznanja že od septembra. Henklu Maribor pripisuje velik pomen: “Vesel sem, da lahko prevzemam Melitino delo. Do tega čutim odgovornost in spoštovanje.” Dodaja, da je vodenje te enote velika čast in izziv, saj gre za družbo z dolgoletno tradicijo, ki se je zahvaljujoč motiviranemu timu in močnemu vodstvu razvila v sodobno in uspešno podjetje. “Nadaljeval bom z izvajanjem zastavljene strategije, ki temelji na investicijah, inovacijah ter skrbi za zaposlene in poslovne partnerje.” Prepričan je, da bo podjetje tudi v prihodnje uspešno poslovalo.

henkel (3)

Sicer pa letos v Henklu Maribor zaključujejo uspešno poslovno leto. Konkretnih finančnih rezultatov s številkami – po tradiciji – ne razkrivajo. So pa povedali, da so vsem zaposlenim že izplačali t.i. božičnice, in sicer v obliki 13. plače. Vsak zaposleni je prejel povprečno 780 evrov bruto.

Podrobnosti v oddaji Občinski informator na BK TV!

Druge novice

Comment

  • y2mate346y

    5 maja, 2021

    Hi buddies, just came across your site and would love to share some useful website resource which might be help, thanks!
    The online [url=https://youtufab.cc]YouTube to mp4[/url] support all web browsers to Download YouTube to MP3 & MP4.
    [url=https://y2mate.ch]Online desktop video downloader[/url] website.
    Best online [url=https://flvto.ch/de]YouTube converter[/url] website.
    [url=https://listentoyoutube.ch/id1/]youtube to mp3[/url].Miglior YouTube libero per MP3/MP4 Strumento scarico
    Top ten [url=https://topten.ai/image-upscalers-review/]image upscaler[/url] review.
    Best [url=https://keepvid.ch/en6/]youtube video downloader[/url] of 2021.
    Best [url=https://redfox.works/]redfox[/url] review site.
    https://flvto.ch/en/

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.