21:02, ned, 19. Maj

Flying Bulls ponovno v Mariboru, ozrite se v nebo in poglejte njihove vragolije





Kot že tradicionalno so se na mariborsko letališče, tudi letos na trening, oglasili Flying Bullsi.

Na mariborsko letališče so minuli vikend prileteli člani avstrijske skupine The Flying Bulls, ki so izvajali tradicionalni trening pred začetkom sezone letalskih mitingov.

The Flying Bulls so mednarodno priznana ekipa akrobatskih pilotov, ki jih sponzorira avstrijska družba Red Bull. Z združevanjem najsodobnejših tehnologij in letalskih sposobnosti so The Flying Bulls osvojili srca milijonov oboževalcev po vsem svetu. Na mariborskem letališču se zberejo najboljši piloti ekipe, ki izvajajo serijo vaj in simulacij za pripravo na prihajajoče dogodke in tekmovanja.

Njihova zbirka letal obsega tako sodobne akrobatske letalske modele kot tudi klasične letalske ikone, kar jih postavlja v edinstven položaj na področju letalskih predstav.

Tradicionalen trening pred začetkom sezone na mariborskem letališču je za The Flying Bulls ključni del njihovega letnega koledarja. Ta dogodek ne le omogoča ekipi, da se pripravi na sezono, temveč tudi združuje ljubitelje letalstva in ustvarja nepozabne trenutke. Za tiste, ki si želijo izkusiti spektakularne zračne akrobacije, je pogled v nebo med treningom The Flying Bulls prava odločitev.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.