23:59, ned, 19. Maj

FOTO: 13 otrok poškodovanih, eno deklico oživljali po tem, ko se je prelomil vrtiljak





Srbski mediji poročajo o nesreči, ki se je zgodila v Kuršumliji.

Ena 13-letna deklica je hudo poškodovana, morali so jo oživljati, po tem so jo odpeljali v niško bolnišnico, poroča portal nova.rs. Tri otroke so odpeljali v lokalni zdravstveni dom, sedem v Prokuplje, dva pa so spustili v domačo oskrbo.

Vrtiljak, ki se je polomil tako, da so otroci popadali z njega, naj bi bil za manjše otroke. Sodeč po fotografijah, ki jih objavljajo srbski mediji, se vidi, da so košare, v katerih sicer med vožnjo sedijo otroci, razmetane po tleh, srednji del konstrukcije vrtiljaka pa je prepolovljen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Znanih je več podrobnosti o hudi nesreči v Kuršumliji. Okoli 13. 30 se je odtrgala kovinska konstrukcija vrtiljaka. Po zadnjih podatkih so hudo poškodovani trije otroci. Meščani so za portal nova.rs povedali, da se je vrtiljak prelomil na pol. Po njihovih pripovedih naj bi se vse zgodilo zelo hitro, tako rekoč v sekundi. Zaslišali so tresk, potem pa naj bi vrtiljak padel na dva dela, vse košare, v katerih so bili otroci, so treščile na tla. Za deklico z najhujšimi poškodbami, naj bi že takoj videli, da je težko poškodovana.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.