08:26, pet, 29. Mar

FOTO: 22. Pustna povorka v Majšperku navdušila





Pustna sobota v Majšperku je bila v znamenju pusta hrusta. Z animacijskim programom so tokrat izvedli pustno povorko v kateri so sodelovali otroci in zaposleni iz šole in vrtca Majšperk, s podružnicama Stoperce in Ptujska Gora, Žetalski krampusi, kurenti in koranti ter druge raznovrstne maske v skupinah.

Na pustno soboto se v Majšperk vrnila pustna povorka z animacijskim programom za najmlajše.  Pričela se je na avtobusnem postajališču Bregob 12.00 uri,od koder so se podali v maskah otroci in zaposleni iz šole ter vrtca Majšperk, s podružnicama Stoperce in Ptujska Gora, Žetalski krampusi, kurenti in koranti ter druge raznovrstne maske v skupinah.

Sprehodili so se do Osnovne šole Majšperk, kjer so se na ploščadi pred šolo posamezne skupine predstavile. Po predstavitvi pa je sledilo druženje in pogostitev pred tamkajšnjim gasilskim domom.

Najbolj izvirne skupine pustnih likov so nagradili z denarnimi nagradami. V pustni povorki so sodelovale tudi družinske maske, katerim so podelili praktične nagrade.

Podrobnosti ne zamudite v oddaji Občinski informator, v ponedeljek 20.2.2023 ob 18.30, na BK TV. 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.