22:40, ned, 19. Maj

FOTO: Ana Praznik postala del prevare na spletu, takšen je njen odziv …





Družabna omrežja, tako Facebook kot tudi Instagram, so polna objav, da je Ana Praznik, pevka skupine Bepop in voditeljica televizijske oddaje Delovna akcija, vpletena v škandal in da so celo odpeljali v zapor.

Ana Praznik je po Sloveniji že nekaj let znana kot televizijska voditeljica, saj vodi uspešno in znano oddajo Delovna akcija, v kateri ekipa z Ano na čelu pomaga družinam obnoviti njihove domove. Prav tako je tudi pevka, ki je v pela v originalni zasedbi skupine Be pop, članice pa zadnje čase ponovno nastopajo skupaj.

V zadnjih dneh pa je na Facebooku in Instagramu izredno veliko objav, v katerih se prebere šokantno novico, da je Ana Praznik zakrivila nekaj hudega in se celo znašla v zaporu, saj naj bi bila aretirana. Šokantne podobe in naslovi so namreč preplavili  družbena omrežja. Pišejo celo, da bo zdaj konec njene kariere. Vse te objave so del spletne prevare, spletni goljufi računajo na to, da bodo naivni in radovedni uporabniki Facebooka in Instagrama kliknili na te objave. In nato se njihova akcija goljufanja ljudi začenja.

Ana se noče obremenjevati s takimi objavami

Po poročanju Slovenskih novic se je oglasila tudi Ana Praznik in se na družbenih omrežjih na te lažne članke odzvala z dobro mero  humorja. Dejala je, da se s takimi objavami ne obremenjuje.

Slovnično nepravilno zapisano, fotomontaže …

Zbrali smo nekaj objav, v katerih se Ano Praznik blati, z njimi pa preži na naivne uporabnike.  Tako pišejo v naslovih, da je Ano Praznik sram zaradi tega, kar je storila.  Ob tem pa, da je še dobro, da je izdala informacijo in še marsikaj drugega.

Vir: Facebook

Prav tako tudi, kaj se bo zgodilo z Ano Praznik in ali je zdaj konec njene kariere.

Vir; Facebook

Zasledili smo še eno objavo, s podobnim besedilom in drugačno sliko, na kateri je videti, kot da so Ano Praznik vklenili in jo odpeljali v zapor.

Vir: Facebook

Pri vseh teh objavah se vidi, da niso slovnično pravilne, celo ime in priimek ponekod nista prav sklanjana. Pozorni uporabnik oziroma bralec bo opazil tudi, da ne gre za originalne fotografije, ampak fotomontaže. Policisti na slikah tako niti nimajo slovenskih oznak, videti je, da je obraz Ane Praznik ponekod “montiran” na neko drugo telo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.