15:52, sob, 18. Maj

FOTO: Čajnica Čajek zaprla svoja vrata, to je razlog





“Cenjene stranke obveščamo, da je lokal Čajnica Čajek, zaradi prenove začasno zaprt. Z vami bomo, ponovno v najkrajšem možnem času,” so zapisali v čajnici na Facebooku.

“Datum ponovne otvoritve, bomo objavili tukaj na naši facebook strani in na vratih lokala.”

FOTO: Čajnica Čajek

Pred nekaj urami so objavili novo sporočilo: “Žal nam je da se širijo napačne informacije, o tem, da se Čajek zapira. To informacijo širijo tisti, ki so škodoželni in ne privoščijo novim lastnikom, da se izkažejo in naredijo to, kar je zares nujno potrebno predvsem iz higienskih pa tudi iz tehničnih razlogov in to je prenova.”

Na prvi pogled Čajek resnično izgleda, kot da ne potrebuje nikakršne spremembe-obnove, a ker smo (novi lastniki) usmerjeni k napredku, predvsem pa ljubimo higieno in čistočo, vam moram žal povedati, da Čajek v ozadju dobesedno trohni in razpada. Police in predali so plesnivi, umazani in dotrajani do te mere, da niso primerni za človeško uporabo.

“Iz odtokov smrdi po fekalijah tako zelo močno, da se nam je obračal želodec. Cevi so dotrajane in verjetno tudi zamašene. Prilagam nekaj slik, za lažjo predstavo od kod ste še pred parimi dnevi lahko pili čaj, kavo ali kaj drugega. Če koga zanima realno stanje ozadja, vas vabimo vsakega izmed vas na ogled. Sledila bo obnova, ki ne bo kratka, bo pa temeljita in takšna za katero verjamemo, da vam bo večini zelo všeč,” so še dodali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.