23:55, ned, 5. Maj

FOTO: Festival Arsana sklenil festivalsko dogajanje v medgeneracijskem vzdušju





Poletno festivalsko dogajanje je bilo sklenjeno v medgeneracijskem vzdušju, z dvojnim koncertom priznanih glasbenih skupin Joker Out in Dan D.

Predstavniki mlajše rock generacije Joker Out so navdušili z neustavljivo energijo in dovršeno vizualno podobo. Mestna tržnica Ptuj je bila odeta v shagadelic rock’n’roll, ki so ga Joker Out od svojega zadnjega nastopa na festivalu Arsana občutno nadgradili. Večeru je piko na i dodala zasedba Dan D, ob kateri je občinstvo naglas prepevalo skladbe, kot so Voda, Čas, Plešeš in ostale, ki so zaznamovale slovensko glasbeno sceno in še danes odmevajo tako med starejšimi kot tudi mlajšimi glasbenimi navdušenci.

Vir: Foto: Marko Pigac, FB Festival Arsana – Official Site

V dopoldanskih urah je potekal zadnji dogodek v sklopu Otroškega festivala – interaktivna predstava Čarobna krona v izvedbi Arbadakarbe. Predstava je najmlajše udeležence festivala na humorističen način popeljala v srednji vek. Pestro je bilo tudi na Mestnem trgu, kjer se je odvijala Odprta kuhna. Dišalo je po dobrotah iz različnih slovenskih regij in svetovnih kuhinj.

Vir: Fcaebook Festival Arsana – Official Site

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.