09:04, ned, 28. Apr

FOTO: Huda delovna nesreča delavca Elektra Maribor, na pomoč helikopter





Včeraj je pri delovnih aktivnostih družbe Elektro Maribor, točneje na širšem območju Slovenske Bistrice prišlo do težje delovne nezgode.

Na trasi, kjer je bilo predhodno izvedeno kabliranje električnega omrežja, se je pri podiranju drogov zgodila delovna nezgoda, kjer se je delavec Elektra Maribor huje telesno poškodoval, so sporočili iz Elektra Maribor.

Družba Elektro Maribor je sodelavcem, ki so bili prisotni na delovišču zagotovila psihološko pomoč. Huje poškodovan sodelavec je bil s helikopterjem prepeljan na zdravljenje v UKC Maribor. Vsi sodelavci Elektra Maribor mu želijo čim hitrejšega okrevanja.

V družbi Elektro Maribor so izrazili obžalovanje in ponudili razpoložljivo pomoč ob izredno neprijetnem dogodku, ki je pretresel vse bližnje in vse sodelavce: “Podrobnejših informacij trenutno ni mogoče podati, saj skupaj s pristojnimi organi poteka preiskava delovne nezgode.”

O omenjeni nesreči pa so iz Policijske uprave Maribor sporočili: “Obravnavamo delovno nesrečo na območju Slovenske Bistrice – na delavca je padel predmet in ga huje poškodoval. V bolnišnico je bil odpeljan s helikopterjem. O nesreči še zbiramo obvestila.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.