07:29, pet, 26. Apr

FOTO: Huda prometna, dva potnika izvrglo iz vozila, tri osebe huje poškodovane





Mariborski policisti so včeraj zvečer obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je poškodovalo več oseb.

FOTO: GB Maribor

Nesrečo, v kateri so bile huje telesno poškodovane tri osebe, so včeraj okoli 21.00 ure obravnavali policisti Prometne policijske postaje Maribor. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila tipa kabriolet, okoli 20.45 ure vozil vozilo s spuščeno streho, po lokalni cesti na območju Ruš.

Ko je po makadamskem vozišču, ki poteka po klancu navzdol, pripeljal v desni nepregledni ovinek, z vozilom ni vozil prilagojeno in po desni strani smernega vozišča, temveč je zapeljal v levo preko levega roba vozišča. Posledica njegove vožnje je bila, da je s sprednjim čelnim delom vozila trčil v obcestno drevo.

Po trčenju sta voznik ter sopotnik spredaj ostala v vozilu – oba sta uporabljala varnostni pas, oba potnika, ki pa nista uporabljala vgrajenih varnostnih pasov, pa je po trčenju izvrglo iz vozila. Na kraju so posredovali reševalci, ugotovljeno je bilo, da so vsi trije sopotniki zadobili težje telesne poškodbe in so ostali na zdravljenju v UKC Maribor.

https://www.facebook.com/GBMaribor/posts/3210607032386969

Na spletni strani Gasilske brigada Maribor pa so zapisali: “Ob 20.49 smo prejeli obvestilo, da je na cesti v naselju Log v občini Ruše voznik z osebnim vozilom zapeljal iz ceste in trčil v drevo. Gasilci Gasilske Brigade Maribor smo zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovanih in transportu le-teh do reševalnega vozila, odklopili akumulator ter posuli iztekle motorne tekočine. Ker je obstajala možnost, da je bilo udeleženih več oseb smo s termovizijsko kamero pregledali okolico prometne nesreče. Reševalci NMP Maribor so tri poškodovane osebe prepeljali v UKC Maribor v nadaljno obravnavo.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.