06:28, ned, 28. Apr

FOTO: Ikeino prevzemno mesto v Mariboru polno obiskano





Konec februarja e vrata za svoje kupce odprla IKEA Ljubljana, prva trgovina švedske družbe v Sloveniji. Trgovina se nahaja v nakupovalnem središču BTC City v Ljubljani in posluje v skladu s strogimi epidemiološkimi ukrepi, vključno z nadzorom števila kupcev v trgovini in pogostim razkuževanjem prostora.

FOTO: Mestna občina Maribor

Ikea Ljubljana je ena izmed najbolj centralno lociranih trgovin Ikea na svetu. Razteza se na 31.000 kvadratnih metrih in nudi nabor več kot 9.500 dobro oblikovanih, funkcionalnih in kakovostnih izdelkov, izdelanih na trajnosten način po najnižji možni ceni. Trgovina ima 52 navdihujočih razstavnih prostorov, ki odsevajo naša spoznanja, kako živijo Slovenci in kakšne so njihove glavne potrebe, ko gre za opremljanje doma. Trgovino so zasnovali na trajnosten način, s sončnimi celicami in zelenjem na strehi, geotermalno črpalko za ogrevanje in sistemom za zbiranje deževnice, s čimer prispevajo k manjši porabi vode.

Ob odprtju trgovine je zaživela tudi spletna trgovina Ikea na www.ikea.si, ki kupcem iz vse Slovenije omogoči, da dobijo navdih ter naročijo dostavo izdelkov na dom. Poleg tega je švedski trgovec odprl tudi prevzemno točko v Ikona Centru Maribor, kjer bodo kupci lahko prevzeli na spletu izbrane izdelke po nižji dostavni ceni.

FOTO: Mestna občina Maribor

Dodatna delovna mesta za Mariborčane

V minulih dneh je prevzemno mesto obiskal tudi mariborski župan Saša Arsenovič, ki si je v družbi Cas Lachaerta, vodje trga, Ikea Slovenija ogledal delovanje prevzemne točke IKEA v Ikona centru v Mariboru. Mariborski župan je na ogledu poudaril, da je Ikeina prevzemna lokacija v Mariboru brez dvoma pozitivna pridobitev za mesto.

Gre se za boljšo uporabniško izkušnjo, prebivalci pa se ne rabijo več voziti dlje do Ikeinih izpostav – v Ljubljano, Gradec ali Zagreb – s čimer smo naredili dodaten korak k zelenemu in čistejšemu mestu. Ikea točka v Ikona centru pa je odprla tudi dodatna delovna mesta za občane.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.