00:41, pon, 20. Maj

FOTO in VIDEO: Bend ‘Paul Grem’ predstavlja novo pesem ‘Nebo’, kmalu bodo imeli tudi koncerte v Mariboru, Tržiču, Izoli …





Skupina ‘Paul Grem’ predstavlja novo skladbo ‘Nebo’. Pesem nas postavi v trenutek tik pred odločitvijo – v zatišje pred nevihto, ki jo prinašajo spremembe, v trenutek tik pred koncem, ki je prežet z močnimi čustvi in strahom pred neznanim.

‘Nebo’ je prva nova skladba, ki nam jo predstavljajo Primorci po prvencu ‘Luč preteklosti’.

Bend Paul Grem. Foto Dragan Zlatanović.

Člani benda ‘Paul Grem’ so s skupnim ustvarjanjem začeli pet let nazaj. Z vsako skladbo in ne nazadnje s prvencem ‘Luč preteklosti’ (2022) so naslovili vedno večje občinstvo in nas pritegnili s svojim edinstvenim glasbenim izrazom, v katerem mešajo rock, country in blues, kateremu so ostali zvesti tudi z novo skladbo ‘Nebo’. Skladba ima, tako kot številne balade, ljubezensko tematiko in govori o skrhanem odnosu, načetem zaupanju in (tudi) o lepih spominih, ki bledijo pod realnostjo vsakdana. Popisuje trenutek, ko se ljubezen znajde na razpotju, ki je prežet z nemočjo in hrepenenjem hkrati, njena protagonista pa čaka življenjska odločitev in izbira, ki s seboj vedno nosi posledice. Zatišje pred nevihto.

Skladbo ‘Nebo’ so ‘Paul Grem’ posneli s producentom Dejanom Radičevićem, poleg banda (Dušan Sagadin Duco – vokal, kitara, Marko Stropnik – kitara, Andrej Rot – kitara, Patrik Grbac – bas kitara in Mitja Stropnik – bobni) sta pri snemanju skladbe sodelovala še Dejan Radičević – Hammond in Matjaž Skaza – tolkala.

Dušan Sagadin – Duco (Paul Grem) s Sabrino Huskić na snemanju videospota za skladbo Nebo. Foto: arhiv izvajalca.

Paul Grem so videospot za skladbo ‘Nebo’ tudi tokrat posneli s KLEVA films. Tako kot pesem tudi njen videospot prikazuje trenutek pred spremembami. S prepletom spominov na skupne trenutke in zavedanja, da se ti ne bodo več ponovili. Glavni vlogi sta odigrala Dušan Sagadin, glas banda, in Sabrina Huskić.

Dušan Sagadin – Duco (Paul Grem) s Sabrino Huskić na snemanju videospota za skladbo Nebo. Foto: arhiv izvajalca.

V prvem delu poletja ‘Paul Grem’ čaka nekaj koncertov:
8. 6. 2024: v Mariboru
16. 7. 2024: v Tržiču
27. 7. 2024: v Izoli.
Novi datumi sledijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.