08:09, pon, 29. Apr

FOTO in VIDEO: Božiček obiskal Selnico ob Dravi, učenci osnovne šole pa poskrbeli za bazar njihovih izdelkov





Učenci OŠ Selnica ob Dravi so skupaj z učitelji, mentorji in drugimi naredili veliko izdelkov, ki so jih danes ponujali na stojnicah na osrednjem trgu v Selnici ob Dravi. Medtem, ko so zbirali prostovoljne prispevke, pa je na trg prišel Božiček.

Vsi prisotni obiskovalci, teh se je res kar trlo na trgu, so se razveselili še, ko je prišel Božiček. Ta je poklepetal z otroki. Na klop, kjer je posedel, pa se je usedel marsikdo, ki si je zaželel fotografije z Božičkom. Pa se je usedla še naša ekipa, Božiček pa je povedal, kaj si misli o otrocih in Selnici ob Dravi.

Učenci Osnovne šole Selnica ob Dravi pa so pripravili mnogo izdelkov: od različnih daril, voščilnic, koristne stvari za dom, razne okraske in dišeče stvari za polepšanje prazničnih dni, okusno pecivo in še marsikaj za v kuhinjo.

Ravnateljica OŠ Selnica ob Dravi Manja Kokalj je povedala, da so se učenci in zaposleni na šoli potrudili in skupaj naredili veliko izdelkov. Pomagali so tudi starši in stari starši. Predmete so obiskovalci našli na stojnicah, kar nekaj učencev in učenk pa je zapakirane stekleničke in vrečke razne dišeče morske soli, piškote, čipke, snežake in druge stvari. Tudi male in okusne sendviče, tako da obiskovalci ne bi bili lačni.

Ravnateljica je še poudarila, da so si res vzeli čas za ustvarjanje pa tudi druženje. Saj je to zelo pomembno. Na šoli tudi učijo, da si otroci in drugi med seboj pomagajo.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.